enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5710
EURO
35,0102
ALTIN
2.428,15
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

MİMAROBA SEZONU AÇTI

MİMAROBA SEZONU AÇTI
29.07.2019
130
A+
A-

Amatör Küme ekiplerinden Medicell İstanbul Mimaroba altyapılarıyla yeni sezona merhaba dedi. Sezon açılışı 100’ün üzerinde altyapı sporcusuyla yapıldı.

Güzelce Turgay Şeren Stadı’nda yapılan açılış muhteşem görüntülere sahne oldu. Sezon açılışında bir konuşma yapan kulüp başkanı Taner Temelkuran çok güzel günlerin kendilerini beklediğini söyledi. Temelkuran “Çok çok güzel günler bizi bekliyor. Çok iyi bir aile olduk. Birlikte herşeyin en güzelini yapacağız. Ahlaki duruşumuzu her zaman koruyacağız. Fair Playi asla  bırakmayacağız. Hiçbir yerden kulübümüz hakkında laf getirmeyeceğiz.

Saha içinde de saha dışında da kulübümüzün  adını en iyi şekilde temsil edeceğiz. Biz ciğerimizi ortaya koyduk.” İfadesini kullandı.

Kaynak:  İskender KORDU

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.