enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3849
EURO
35,0357
ALTIN
2.326,43
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Müjdat Gürsu C Lisans Futbol Antrenörlük Kursu Başladı

Müjdat Gürsu C Lisans Futbol Antrenörlük Kursu Başladı
17.07.2018
149
A+
A-

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) iş birliğinde düzenlenen futbol antrenörlüğünün ilk aşaması olan TFF Grassroots-C Lisans Antrenör kursu başladı, Silivri’nin Milli değeri olan merhum Müjdat Gürsu adının yaşatıldığı kurs 10 gün sürecek.

TFF Grassroots – C Lisans Antrenör kursu 10 gün sürecek. Silivri Belediyesi Fuaye Salonunda 10 gün sürecek olan antrenörlük kursuna Silivri’de yetişen, Milli futbolculardan ve Silivrispor formaları giyen başarılı oyuncu Merhum Müjdat Gürsu’nun adı verildi.

Silivri’de bir ilk daha gerçekleştiriliyor. Rahmetli Milli oyuncu Müjdat Gürsu adına organize edilen TFF Grassroots – C Lisans Antrenör kursu açılış gününde İASKF Yönetim Kurulu Üyesi ve Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta da katılım sağladı. 10 gün sürecek olan kurs için yemek sponsoru olan Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru’da tüm antrenörlere başarılar diledi. Silivri Belediyesi Fuaye Salonunda yapılan kursta TÜFAD Eğitim Koordinatörü Birol Yalçın, Teknik Sorumlular İlhan Tekin, Oğuz Türkönde, Ender Bozbey, Nursal Bilir olurken kurs eğitimcileri ise Ersan Ogan ve Sercan Görgülü oldu. Müjdat Gürsu TFF Grassroots – C Lisans Antrenör kursu hakkında bilgi veren TÜFAD Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Tekin, “Kursiyerlerin tamamı bölgemizden olup, Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden başvurularını yapmış, başvuru kriterlerine göre puanlama sıralamasına uygun olarak tespit edilen 30 kişi katılıyor. Kurs eğitimcileri olarak TFF tarafından, Ersan Ogan ve Sercan Görgülü görevlendirildi. Kursun teori bölümleri Silivri Belediyesi Fuaye Salonu Kompleksi toplantı salonunda, saha uygulamaları da Silivri Stadı’nda ve Müjdat Gürsu Stadı’nda yapılacak. Kurs bitiminde yapılacak sınavlar sonucunda kursu başarıyla bitiren adaylar amatör futbol faaliyetlerinin her yaş grubunda teknik adam, en üst kadınlar ligi dışındaki kadın liglerinde teknik sorumlu ve tüm kadın liglerinde antrenör olarak görev yapabileceklerdir. Kursumuza destek veren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu’na, Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru’ya, İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tonta’ya Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Gürel’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: Engin AKIN

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.