enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5208
EURO
34,7438
ALTIN
2.493,99
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri Stadı’nda mühürlenme riski

Silivri Stadı’nda mühürlenme riski
27.09.2019
132
A+
A-

Önceki gün meydana gelen İstanbul depreminin hasar kayıtları devam ederken Silivri Stadı’nın ana taşıyıcı kolonlarında çatlaklar oluşması korkuya neden oldu ve gelen ekiplerce stadın tehlikede olduğu bildirildi.

Perşembe günü Marmara Denizi Büyükçekmece açıklarında 12 km derinlikte 5.7 büyüklüğünde yaşanan depremin ardından Silivri’de hasar tespit çalışmaları sonucunda ilçe stadının protokol tribünlerinin ve kapalı tribünlerinin sıkıntılı durum teşkil ettiği bildirildi. Silivri Belediyesine bağlı ekiplerce yapılan tespitlerde stadın idari binalarının, soyunma odalarının ve protokol ve kapalı tribünlerinin bulunduğu ana binanın mühürlenme riski var.

 

HAFTA SONU OYNANACAK MANİSA MAÇI DA TEHLİKEYE GİRDİ

Pazar günü oynanacak olan TFF 3. Lig 1. Grup müsabakalarından Silivrispor-Manisaspor maçının oynanması da tehlikeye girdi. Kurumların olumsuz bir rapor vermesi durumunda bu önemli maçın ya başka bir statta oynanması veya ileri bir tarihe tehir edilmesi söz konusu durumda.

SİLİVRİSPOR YÖNETİMİ İNCELEMELERİ DENETLEDİ

Hafta sonu hayati bir maça çıkmaya hazırlanan Silivrispor’da Yönetim Başkan Taylan Güraslan ile birlikte yetkililerin tüm incelemelerini sabahın erken saatlerinden takip ediyor.

Kaynak: Engin Akın

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.