enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivrispor, Erzin ile çıkışa geçecek

Silivrispor, Erzin ile çıkışa geçecek
14.02.2019
135
A+
A-

Geçtiğimiz hafta sonu Büyükçekmece Tepecikspor ile deplasmanda karşılaşan Silivrispor, bu önemli maçtan bir puanla dönerek büyük bir avantaj elde etmesinin ardından hafta sonu oynayacağı Erzin maçı için kenetlendi.

 

Hafta sonu Tepecikspor karşısında mutlak galibiyeti kaçıran taraf olan Silivrispor’da bu maç unutuldu ve gözler, Pazar günü kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları Erzin Belediyespor maçına çevrildi. Kırmızı-mavililer, Erzin ile oynayacakları bu önemli maça çıkış maçı olarak bakıyor. Rakiplerini mağlup edip yanlarına yaklaşmasına izin vermeyecek olan Silivrispor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Büyükçekmece Tepecikspor deplasmanında etkili bir oyun ortaya koyan fakat bu oyunu kaçan penaltı ile birlikte galibiyete yansıtamayan Silivrispor’da tek teselli iyi futbol ve takımın kazanma isteğinin üst seviyede olmasıydı. Bu oyunun üzerine koyarak Pazar günü Erzin Belediyespor maçından üç puanla ayrılmayı hedefleyen kırmızı-mavililerde morallerin iyi olduğu gözlendi. Diğer taraftan Büyükçekmece Tepecikspor deplasmanında iyi bir misafirperverlik örneği sergileyen Büyükçekmece Tepecikspor camiasına teşekkür etmeden geçemeyen yöneticiler, kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan mutlu olduklarını ifade ettiler.

Kaynak: Engin Akın

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.