enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5424
EURO
34,8865
ALTIN
2.433,16
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivrispor, Silivri’nin yükselen değeridir

Silivrispor, Silivri’nin yükselen değeridir
05.04.2019
127
A+
A-

Ülkemizde büyük kulüpler genelde yanlış yönetildiği için içinden çıkılamaz bir borç batağındadır. Fakat şükürler olsun ki bu durum ilçemizde böyle değil. Silivrispor doğru bir yönetiliyor fakat bu kulüp bir yada birkaç kişinin şahsi bütçeleri ile verdiği katkıyla sezonu tamamlayamaz. Lütfen son 4 maçta gelin Silivrispor’umuza ve Başkan Akgün Duru’ya ekonomik olarak da destek olalım, bir tane Silivri ve bir tane Silivrispor var.

Ne kadar şanslıyız ki, Edirne’den-Kars’a, ülkemizin bir ucundan diğer ucuna kadar yaptığımız müsabakalar sayesinde ilçemizi en çok tanıtma ve genç neslimizi sporla tanıtarak zeki, çevik ve ahlaklı yetiştirebilme şansına sahip Silivri’nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşuyuz.

İlçemizin dinamiklerini göreve çağırıyoruz. İlçe Kaymakamımız, İlçe Belediye Başkanımız, İlçe Kurum Müdürlerimiz, İlçemiz Sanayicileri, İlçemiz Esnafları, İlçemiz Sivil Toplum Kuruluşları artık tıkanma noktasına geldik. Silivrispor Kulübü olarak siz değerli hemşerilerimizi kulübümüze sahip çıkmaya davet ediyoruz. Yeri geldiğinde başarısında pay sahibi olarak sevinmeye, yeri geldiğinde ise başarısızlıkta hesap sormaya. Eğer Silivrispor hepimizin kulübüyse, başarısıyla hepimiz gurur duyup başarısızlıklarıyla da hepimiz yıkılıyorsak, o zaman kimselere muhtaç etmeden hep birlikte “BİZ” olarak gücümüz yettiğince elimizi taşın altına koymalıyız.

Ligimiz bitmek üzere ve bizim acil nakite ihtiyacımız var. Silivrispor sevdalılarına çağrımızdır, “GELİN BÜTÇENİZ DOĞURULTUSUNDA KATKIDA BULUNUN”.

Bu bize çok büyük manevi ve maddi güç olacaktır. Sizlerin destekleriyle bizler de zorlanmadan kulübümüzü daha iyi seviyelere taşıyabilelim. Silivri ile güçlerimizi birleştirelim. Silivri’nin, Silivrispor’un ne denli büyük bir aile olduğunu herkese gösterelim.

Biz bir aileyiz ve ailelerde gizli saklı olmaz.
Sayın Kaymakamımız, Sayın Belediye Başkanımız, Sayın Kurumlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Biz büyük bir aileyiz diyebiliyorsak eğer, sıkıntımızı da ailemizle paylaşıyoruz bizde.

Nevşehir Belediyespor maçı ile yaptığımız çıkışı Karaköprü Belediyespor ile sürdürdük. Şimdi önümüzde çok önemli bir 4 hafta kaldı. Son düzlükteyiz ve bu sonda da tıkandık kaldık. Maddi anlamda sıkıntılarımızı aşabilmek zorundayız. Bizi anlayacağınızı düşünüyoruz ve destekleriniz için şimdiden teşekkürü bir borç biliriz.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.