enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivrispor son dakikada yıkıldı 1-2

Silivrispor son dakikada yıkıldı 1-2
04.02.2019
100
A+
A-

TFF 3. Lig 1. Grupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi içinde olan Silivrispor evinde ağırladığı ve mutlak galip gelmek istediği Yomraspor maçında uzatmalarda yediği golle adeta yıkıldı.

 

Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası vasatı geçmeyen maçta konuk takım Yomraspor son düdük çalana kadar mücadeleyi bırakmadı ve uzatmaların son saniyelerinde bulduğu golle Silivrispor’u evinde 2-1 mağlup ederek üç puanı Trabzon’a götürdü. Her iki takımında tutuk başladığı kısır maçın ilk yarısında her iki kalede de net ataklar izlenmedi. İkinci yarıya her iki takımda orta alanda kontrolü ele almak için mücadele gösterdi. Silivrispor kanatlardan ataklar denedi. Müsabakanın 76. dakikasında Silivrispor defansının hatasını iyi takip eden Mahmut fırsatçılığını düzgün bir vuruşla süsledi ve maçı Yomra lehine 1-0 yapan golünü kaydetti. Müsabakanın 83. dakikasında Eray Karakaş, Yomra ceza alanı içinde sert bir müdahalenin ardından düşürülmesi sonrasında hakem devam kararı verdi. Bu kararın ardından hakem Silivrisporlu oyuncu Eray’ı itirazlarından dolayı kırmızı kartla oyundan attı. Maçın 7. dakikasında Yomra ceza alanı içinde yaşanan karambolde Aziz takımına beraberliği getiren golünü kaydetti ve maç 1-1 oldu. Müsabaka bu skorla tamamlanacağı beklenirken maçın 90+5. dakikasında Silivrispor ceza alanı içinde yaşanan karambolde maça 90. dakikada dahil olan Hüseyin son bir dokunuşla topu Silivri ağlarına gönderdi ve golün santrası olmadan maç tamamlandı 1-2.

Kaynak: Engin AKIN

 

Stat: Silivri

Hakemler: Okan Kayataş, Turhan Akbaş, Necdet Çelik

Silivrispor: Burak 6, Vahit 6, Halil 6, Yunus 6, Çağrı 6 (46′ Eray 6), Emin 6, Selçuk 6, Ömerül 6, Taner 6, Tolgahan 6 (67′ Ufukcan 6), Gökhan 6 (78′ Aziz 6)

Yomraspor: Furkan 7, Mehmetcan 7, Hamit 7, Mahmut 7, Erhan 7, Sinan 7, Arda 7 (90’Barış 7), Şenol 7, Münür 7 (90′ Hüseyin 7), Ali Özgür 7, Şükrü 7 (59′ Necati 7)

Skor: 1-2

Goller: 76′ Mahmut, 90+5′ Hüseyin (Yomra), 87′ Aziz (Silivri)

Kırmızı kart: 83′ Eray (Silivri)

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.