enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5569
EURO
35,0018
ALTIN
2.428,25
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivrispor ve Ergene Velimeşe ( 0-0) berabere

Silivrispor ve Ergene Velimeşe ( 0-0) berabere
01.12.2018
101
A+
A-

TFF 3. Lig 1. Grupta Trakya derbisi niteliğindeki maçta Silivrispor ve Ergene Velimeşe takımları dostça başladıkları maçı aynı centilmenlikle 0-0 berabere tamamladı.

Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası iyi bir mücadeleye sahne olan maçta taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı ve maç 0-0 tamamladı. 3 Aralık Dünya Engelliler ve Farkındalık Günü sebebi ile Silivrili engelli sporcular ile birlikte her iki takım oyuncuları sahaya seremoniye çıktı. Ayrıca Ergene Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile birlikte Silivri CHP Belediye Meclis Üyeleri Hakan Sefa ve Melih Yıldız zorlu müsabakayı Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru ile birlikte takip ettiler. Müsabakaya her iki takım da kontrollü bir oyun ile başladılar. Özellikle ilk yarıda Velimeşe takımının kontra ataklarında Silivrispor defansı ve kaleci Hakan’ın yerinde müdahaleleri sonuca etki. Kanatlardan etkili olmaya çalışan Velimeşe takımının ataklarını orta alanda kesen Silivrisporlu oyuncular kontra ataklarla rakibinin üstüne yüklendi. Özellikle Taner Gürsoy ve Muhammed’in yakaladıkları pozisyonlarda rakip defansının çoğalması ile ataklar bertaraf edildi. İlk yarıda karşılıklı ataklardan sonuç çıkmadı ve müsabaka tamamlandı. Oldukça soğuk bir havada devam eden maçın ikinci yarısında da karşılıklı ataklardan sonuç çıkmadı ve maç başladığı gibi 0-0 beraberlikle tamamlandı.

Kaynak: Engin Akın

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.