enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3717
EURO
34,9902
ALTIN
2.326,00
BIST
9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivrispor’da Güraslan dönemi başladı

Silivrispor’da Güraslan dönemi başladı
30.06.2019
129
A+
A-

3.lig ekiplerinden Silivrispor’un genel kurulu geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirildi. 6 adayla başlayan süreçte, genel kurula 3 aday çıktı. Ufuk Bek’in genel kurulda adaylıktan çekilmesinden sonra Taylan Güraslan ve Cenk Teker yaşanan Başkanlık yarışını Taylan Güraslan kazandı.

Silivri spor kulübü derneğinde yapılan ve üyelerin çoğunluğunun katılımı ile gerçekleşen genel kurulun başlama sürecinde 6 aday vardı. Genel kurul gününe kadar bu 6 adayın 3’ün çekilmesi ile genel kurula Taylan Güraslan, Cenk Teker ve Ufuk Bek ile gidildi. Genel kurulda başkan adaylarının konuşmalarında Ufuk Bek ve ekibinin genel kurul adaylığında çekildiğini açıklamasından sonra iki aday kıyasıya yarıştı.

Görüntünün olası içeriği: 14 kişi, Ümit Kalko dahil, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 14 kişi, Ümit Kalko dahil, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, takım elbise

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

 

Yılmaz “ Desteğimiz artarak devam edecek”

Silivrisapor genel kuruluna gelen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz Silivrispor’un bir marka olduğunu belirterek, kendi özü ile devam etmesini gerektiğini ve belediye olarak diğer spor kulüpleri ile birlikte Silivrispor’a da desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi. Başkan Yılmaz “ Silivrispor benimde formasını giydiğim, mutluluğunu ve üzüntüsünü yaşadığımı bir kulüp. Bu kulüp ilçemizin bir markasıdır. Bunun farkında ve bilincide olarak Silivri Belediyesi olarak kendilerine maddi ve manevi desteğim artarak devam edecektir. Benimle görüşmeye gelen bütün adaylarımıza aynı şeyi söyledim ve bu söylediğiminde arkasındayım. Silivri denince akla Silivrispor’un geleceği bir çalışma yapılmalı. Kendi özü ile mücedele ederek başarılı olmalı “ dedi.

Duru “ Tüm adaylara başarılar diliyorum”

Silivrispor’un başkanı Akgün Duru genel kurul öncesi yaptığı konuşmada. Silivrispor’a kulüp Başkanı olmanın gerçekten zor olduğunu ve bu kulübün misyonunun ağır olduğuna dikkat çekti. Başkan Akgün “ Silivrispor’un yıllarca kulüp Başkanlığını yaptım. Amatör kümedeyken , profesyonel ligdeyken. Burada bana ençok destek oan başta ailem olmaz üzere her kese çok teşekkür ederim. Suanda iki liste var. İki cesaretli arkadaşım bu seçimde yarışacaklar. Kendilerine ve yönetim kurulumlarını tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum” dedi.

Başkan adayları konuşmalarını yaptılar

Silivrispor genel kurulunda aday olan kulüp Başkanları birer birer 10 dakikalık süreler halinde Silivrispor kulübü için düşüncelerini ve yapmak istediklerini anlatan konuşmalar yaptılar. Üyelere projelerini anlatan adaylar kendilerine destek istediler.

İpi gögüsleyen Güraslan oldu.

Yapılan genel kurulda 400 ‘ünde bir üyenin oy kullandığı öğrenilirken, 219 oyla Taylan Güraslan ve yönetim kurulu Silivrispor’un yönetim yeni yönetim kurulu oldular. İki kulüp Başkan adayının da sayımdan sonra birbirlerini tebrik ederek başarılar dilemesi genel kurula ayrı bir renk kattı.

Silivrispor kulübünün yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu
Başkan Taylan Güraslan
Asil üyeler
Murat Çakır, Ömer Tabala, Hayrettin Karabulut, Nedim Bostan. Nuri Çolakoğlu, Yunus Pehlivan, Halil İbrahim Şahin, Mürsel Türk, Ramazan Kahraman, Tuncay Kamburoğlu

Yedek üyeler

Mustafa Kaya, Ahmet. Yalçın, Edip Karaman, Ramazan Işıklar, Yalçın Çakır, Sezgin Erdoğan

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.