enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5981
EURO
34,8100
ALTIN
2.509,08
BIST
9.471,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivrispor’da Hedef Üç Puan

Silivrispor’da Hedef Üç Puan
16.03.2018
112
A+
A-

Grubunda tamam ya da devam maçına çıkacak olan Silivrispor için şimdi destek zamanı, Pazar günü saat 15.00’da Silivri Stadı’nda en yakın takipçisi Nazilli Belediyespor’u ağırlamaya hazırlanan Silivrispor’da tek hedef üç puan.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Silivrispor ligde kalabilme adına gruptaki en yakın takipçisi Nazilli Belediyespor ile oynayacağı maç için beklemede. Teknik patron Bayram Toysal nezaretinde Silivri Stadı’nda idmanlarına devam ederek maç saatini beklemeye başlayan Silivrispor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Tam kadro idmanlarını yapan Silivrispor’da ideal 11 sahaya çıkıp var olma savaşı verecek.

 

TAKIMI YALNIZ BIRAKMAYALIM

Son derece hayati bir maç olacak olan Nazilli Belediyespor maçının mutlak kazanılması gerekmekte. Her iki takımın da mutlak kazanmak zorunda oyduğu maçta kaybeden takımın 2. Lig hayalleri de bitmiş olacak. Grupta Nazilli Belediyespor oynadığı 26 lig maçında 5 galibiyet, 7 beraberlik ve 13 yenilgi topladığı 22 puanla grupta 16.sırada yer alıyor. Silivrispor ise ligde oynadığı 26 maçta 2 galibiyet, 8 beraberlik ve 16 yenilgi ile 14 puan toplayarak grupta 18.sırada yer alıyor. Her iki takımın da galip gelmek zorunda olduğu maç ligde kalma adına adeta bir onur savaşı niteliğinde olacak.

 

MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Pazar günü saat 15.00’da Silivri Stadı’nda oynanacak olan hayati maçın hakemleri de belirlendi. Maçın orta hakemi Ankara bölgesinden Mustafa İlker Coşkun, bu sezon Silivrispor’un hiçbir maçını yönetmedi. Ayrıca Nazilli Belediyespor’un evinde oynadığı ve 2-1 yenildiği Şanlıurfaspor maçını yöneten isim. Maçta 1. Yardımcı Hakem ise Kırşehir Bölgesinden Abdurrahman Atabay oldu. Atabay ise Nazilli Belediyespor’un2-0 yenildiği Sakaryaspor maçında bayrak kaldırdı, Silivrispor’un 3-0 yenildiği Fethiyespor maçının da yardımcı hakemiydi. Müsabakanın 2. Yardımcı Hakemi ise Kayseri bölgesinden Ali Etlikçi oldu. Ali Etlikçi de Silivrispor’un 3-0 yenildiği Fethiye deplasmanında bayrak kaldırdı ve bu sezon hiç Nazilli maçı yönetmedi. Müsabakanın 4.hakemi ise Adana bölgesinden Tarık Güldal oldu. Tarık Güldal ise Silivri ve Nazilli’nin bu sezon hiçbir maçına çıkmadı.

Kaynak: Engin AKIN

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.