enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tepecikspor kazanmak zorunda

Tepecikspor kazanmak zorunda
30.01.2019
127
A+
A-

Hafta sonu Urfa deplasmanında Karben Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak olan Büyükçekmece Tepecikspor’da bu önemli maçın hazırlıkları start verildi.

Teknik Direktör Armağan Turhan gözetiminde yapılan idmanda oyuncuların alınan 2-0’lık Nevşehir Belediyespor mağlubiyetinden dolayı morallerinin bozuk olduğu gözlendi. Oyuncularından bu maçı unutmalarını, Karaköprü Belediyespor maçına hazır olmalarını isteyen Teknik direktör Armağan Turhan, oyuncuların moralini üst seviyelere çekmelerini istedi. Başkan Vekili Temel Eyüboğlu ile birlikte idmanı takip eden Turhan, Nevşehir Belediyespor maçını geride bıraktıklarını Karaköprü Belediyespor maçına hazırlandıklarını söyledi. İki haftadır iyi futbol oynadıklarını fakat gol yollarında etkili olamadıklarını söyleyen Turhan, alternatifler üreterek gol sorununu çözmek için ellerinden geleni yapmaya çaba göstereceklerini söyledi. Hafta sonu deplasmanda oynayacakları bu önemli maç için Cuma günü Urfa’ya gideceklerini söyleyen Turhan, Karaköprü Belediyespor maçından puan ve ya puanlarla ayrılmak için mücadele edeceklerini bu anlamda oyuncularına güvendiğini söyledi. Takımda sakatlığı süren Berkay, Aykut, Nevşehir Belediyespor maçında sakatlanan Hakan Albayrak ve sezonu kapayan Onur Demir dışında eksiği bulunmayan yeşil-beyazlılar, kadrolarına katmak istediği üç önemli isimle bu eksiklerini gidermeyi amaçlıyor. Bu gün kadrolarına katmak istedikleri üç oyuncuyu tesislere bekleyen Büyükçekmece Tepecikspor’lu yöneticiler, Forvet, açık ve savunma olmak üzere bu üç isimle anlaşmak üzere olduklarını söylediler. Perşembe günü sona erecek olan ikinci transfer dönemine kadar takımın şekilleneceğini söyleyen Başkan Mehmet Eyüboğlu, takımın ligde kalması adına ellerinden geleni fazlasıyla yapacaklarını ve bunu başarıp takımı ligde tutacaklarına inandıklarını dile getirdi.

Kaynak: Engin AKIN

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.