enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5565
EURO
34,8810
ALTIN
2.431,26
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Türkiye 3.sü Erel Spor Kulübü’nden

Türkiye 3.sü Erel Spor Kulübü’nden
31.05.2017
141
A+
A-

Katıldığı turnuvalardan madalyası dönmeyen Erel Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta Marmaris’te gerçekleştirilen Türkiye Taekwondo Okul Sporları Şampiyonası’nı da boş geçmedi.

Geçtiğimiz dönemlerde Avrupa, İstanbul ve Marmara’da üçüncülükleri olan Erel Spor Kulübü sporcusu Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğrencisi Alperen Küpelioğlu, bu turnuvada da 49 kilogramda Türkiye üçüncüsü oldu. Küpelioğlu’nun yanı sıra 45 kilogramda Hüseyin Cengiz Saraç İstanbul şampiyonu ve Marmara şampiyonu, 44 kilogramda Feyzanur Kurt İstanbul üçüncüsü oldu.

Turnuvayla ilgili bir açıklama yapan Antrenör Ahmet Akpınar ”Öncelikle Marmaris’te yapılan şampiyonaya katılmamızı sağlayan Silivri belediye Başkanımız sn. Özcan IŞIKLAR’a desteklerinden dolayı yönetim ve sporcular adına çok teşekkür ederim. Başarı odaklı çalıştığımız idman sistemimizle ve ağabey kardeş aile ortamımızla çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Sporcularımızın yeteneklerini geliştirerek ve geleceklerinin planlarını yaparak başarıya yöneltiyoruz. Sosyal ve kültürel faaliyetler ve sporcularımız arası seçme seçilme ortamlarını tesis ederek özgüvenleri arttırıp sağlıklı düşünceler oluşturuyoruz. Sporda başarılı olan tüm sporcularımız okullarında da çok başarılı.

Bu ortamların oluşmasının en başı ve temeli olarak Bilal Erel Hoca’m ve Kadir Saraç Başkan’ım biz gençlere her zaman yol gösterip ön plana çıkarmasından kaynaklı ekip işidir. Kendilerine velilerimize ve bize maddi manevi destek veren tüm bireylere çok teşekkür ederim. Yaptığınız yardım ve destekler bizim sporcularımıza değil sizin çocuklarınızadır.” dedi.

Kaynak: Silivri Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.