enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3767
EURO
34,9830
ALTIN
2.326,16
BIST
9.075,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

VİZE BELEDİYESİ YAZ SPOR KURSLARI SONA ERDİ

VİZE BELEDİYESİ YAZ SPOR KURSLARI SONA ERDİ
15.08.2019
128
A+
A-

Vize Belediyesi tarafından düzenlenen yaz dönemi spor kursları kapanış töreni Ziraat Parkı yanında bulunan Atatürk Spor Kompleksinde 09.08.2019 Cuma günü gerçekleştirildi. Törene Belediye Başkanı Ercan ÖZALP, Belediye meclis üyeleri ile kursiyer ve aileleri katıldı.

Belediye Başkanı Ercan ÖZALP madalya töreninde yaptığı konuşmasında; “Belediyemiz tarafından ücretsiz olarak düzenlenen kurslara katılan sporseverlere katılımlarından dolayı madalyalarını vermek için burada toplanmış bulunuyoruz. Yaz döneminde ilçemizdeki sporsever çocuk ve gençlerimize yönelik boş zamanlarını sporla geçirmeleri adına çeşitli branşlarda kurslar düzenledik. Kurslarımıza katılım oldukça yoğun oldu ve biz bu yoğun katılımdan dolayı çok memnun olduk. Çocuklarımızın heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunuyor. Biz Vize Belediyesi olarak gençlerimizin ve çocuklarımızın geleceğine dair elimizde olan imkanlar doğrultusunda her zaman destek olacağız. Burada bulunan kursiyerlerimize, ailelerimize ve kurs öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenlenen törenin ardından hatıra fotoğrafı çekilerek Belediye Başkanı kursiyerlere dondurma hediye etmesinin ardından tören sona erdi.

Toplam 200 sporsever çocuk ve gencin katıldığı kurslar, voleybol, basketbol, tenis, futbol ve bayan futbolu branşlarında çeşitli yaş gruplarına göre haftada 3 gün olarak gerçekleştirildi.

Kaynak: Recep Karagöz

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.