enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3717
EURO
34,9902
ALTIN
2.326,00
BIST
9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Y.ESENYURT GELECEĞİ AYDINLIK

Y.ESENYURT GELECEĞİ AYDINLIK
18.04.2018
134
A+
A-

Amatör 1.Küme ekiplerinden Yeşilesenyurtspor’un geleceği emin ellerde. Kulüp Başkanı Hasan Demir neredeyse haftanın 7 günü tesislerde takımla birlikte yatıp kalkıyor.

Altyapıda 3 antrenörle çalışan, her kategoriye ayrı bir önem veren Yeşil Beyazlılar şimdiden de 5 yıllık planını yapmış durumda. Bu sezon altyapıda elde ettiği başarılarla da dikkatleri üzerine çeken Yeşilesenyurtspor sadece bugünleri değil yarınları da garanti altına almak istiyor.

Kulüp Başkanı Hasan Demir haftanın 7 gününü, 24 saatini kulüple birlikte geçirdiklerini söyledi.

Demir “Haftanın 7 günü, 24 saatini kulübe harcıyoruz. Enerjimizi, herşeyimizi gençliğimize sahip çıkmak, onları geliştirmek ve Türk futboluna kazandırmak için herşeyimizi ortaya koyuyoruz. Onlardaki bu gelişimi görmek, üst kategorilere çıktığında ortaya koydukları performans ve forma için vermiş oldukları rekabet bizleri fazlasıyla mutlu etmektedir. Yeşilesenyurtspor kulübünde artık hedefi biz yöneticiler değil sporcular kendileri koyabilmekte, bu doğrultuda gayret göstermektedirler. Bu yıl U 15 A’da şampiyonluğu Play Off’ta kaybettik, U 14 A’da namağlup şampiyon olup Türkiye Şampiyonasına gittik, U 17’de şampiyonluğa oynuyoruz, U 13 kategorisinde de lige iyi bir başlangıç yaptık. A takımımızın temeli olan U 19 A Liginde de şampiyon olarak İstanbul ilini Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandık. Bu yaş grubumuzda da haftanın 3 günü sahada, 1 günü salonda, hafta sonunda da hazırlık maçlarında olmak üzere haftanın 5 günü aralıksız olarak çalışmalarımızı Türkiye Şampiyonası için ciddi bir şekilde sürdürüyoruz.

Zaten bu  sene U 19’da forma giyen oyuncularımızın yüzde 80’i de geçtiğimiz sezon Süper Amatörde mücadele eden A takımımızda oynamış ya da kadroda yer almıştır. Türkiye Şampiyonasının da önümüzdeki sene için oyuncularımıza büyük bir özgüven katacağını, performanslarına da olumlu yönde etki edeceğini düşünüyorum. Temel olarak asıl amacımız da Esenyurt gençliğini sokaktan kurtararak yeşil sahalara taşımak, onlara da burada doğru eğitimi vererek gelişimlerine katkıda bulunmaktır.” Diye konuştu.

Kaynak: İskender KORDU

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.