enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3766
EURO
35,0173
ALTIN
2.325,42
BIST
9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AK Parti’den Silivri Cezaevine çıkarma

AK Parti’den Silivri Cezaevine çıkarma
31.05.2017
123
A+
A-

“Yurtta Sulh Konseyi”  İstanbul yapılanmasını da kapsayan İstanbul’daki darbe ana davasının görülmesine Silivri’de devam edilirken,  AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk cezaevi önüne gelip açıklama yaptı. Külünk’e AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke ve vatandaşlar eşlik etti.

Duruşma salonu önünde toplanan kalabalık ellerinde “Şehit oluruz, gazi oluruz ama hain olmayız”, “İDAM size çok yakışacak”, “Şehitlerin kanında boğulacaksınız” “Biz FETO’ya değil Allah’a iman ettik”, “ Ya idam ya idam” “Vatan aşkı rütbe değil yürek ister” Game Over FETÖ” “Vatan hainlerine idam istiyoruz” “Bayrağıma kurşun sıkıp kardeşimi şehit edenleri asın” dövizler ve pankartlar taşıdı.

Külünk: “Mahkeme salonları hep dolu olmalı”

Külünk, cezaevi önünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada ” Biz her bir duruşmaya gidemesek de duruşmaların bütününü takip ediyoruz. Çünkü bu bir istiklal mücadelesi 15 Temmuz’da bu aziz milletin çatısı olan devleti çökertilmek istendi. 15 Temmuz’da İslam’ı İslamsızlaştırma projesi Türkiye üzerinden egemen kılınmak istendi. 15 Temmuz sadece Türkiye’de vücut bulmuş ama bir büyük küresel projenin pratize edilmesidir. Dolayısıyla 15 Temmuz’da bağımsızlığımız elimizden alınmak istendi. O geceki kalkışma bu topraklarda bin yıldır var olan aziz milletimizin bekasını yok etme kalkışmasıydı, bir işgal girişimiydi. Milletimizin Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın liderliğinde ayağa kalkışıyla birlikte bu topraklarda bu aziz millet ne kimliğini, ne varlığını ne de devletini bu hainler teslim etmedi, etmiyor, etmeyecektir” şeklinde konuştu.

Mahkeme salonlarının önü hep dolu olması gerektiğini söyleyen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, “Mahkeme salonlarının önü hep dolu olmalı. Şehit yakınları yalnız olmadıklarını her daim bilmeliler. Bütün uğraştıkları sulandırmak, bütün uğraştıkları bu işi eritmek, bütün uğraştıkları bu işi unutturmak, bütün uğraştıkları mahkemelerde ki ifadeler üzerinden, mahkemelerdeki dalga geçmeler üzerinden bu işi etkisizleştirmek istiyorlar. O nedenle herkese açık çağrımız var; milletimiz bu konuda çok duyarlı bu alçaklarla ilgili verilebilecek her bir kararda 249 şehidi 2 bin 190 gaziyi hiç birimiz unutmamalıyız. Bu milletin vergileriyle alınmış bombaları millete attılar bunlar asla iflah olmayacak ama biz de bu mahkeme salonun önünde gerekirse çadır kurmalıyız ve bu çadırda adalet nöbeti tutmalıyız. 15 Temmuz’a kadar Türkiye’nin her tarafında mahkeme önlerinde adalet buluşmaları gerçekleştirmeliyiz. Onun içinde vatandaşlarımız burada bayraklarıyla burada şehit gazilerinin yanında bu alçaklar asla takip edilmeyeceklerini zannetmesinler sonuna kadar bu millet mücadelesini sürdürecektir” dedi.


Kaynak : SHA

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.