enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3767
EURO
34,9830
ALTIN
2.326,16
BIST
9.075,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ANKAMALL Yeni Yüzlerini Seçiyor

ANKAMALL Yeni Yüzlerini Seçiyor
11.03.2016
180
A+
A-

Yaptığı birbirinden renkli etkinliklerle ziyaretçileriyle bütünleşen alışveriş merkezi, 2016 reklam yüzlerini de ziyaretçileri arasından seçiyor. Katılımın yoğun olduğu ön çekimler sonrasında ikinci aşamaya geçildi. Küçük, büyük; kadın, erkek her yaştan katılımcının rağbet gösterdiği ön elemeler sonuçlandı; seçilenler çekimler için stüdyoya girdi.

İlki 2009 yılında yapılan ve bu yıl yeniden hayat bulan ‘ANKAmall’un Yüzleri’ reklam kampanyasının stüdyo çekimleri oldukça renkli geçiyor.  Ön eleme sonucunda finale kalan kişilerin stüdyo çekimine alındığı çalışmada ANKAmall’un yeni yüzleri fotoğraflanıyor. Profesyonel ekip tarafından birbirinden eğlenceli ve güzel karelerin çekildiği çalışma sonucunda tüm reklam kampanyasının modelleri tamamen ziyaretçilerden oluşacak.

 

ANKAmall Hakkında:

1999 yılında hizmete açılan, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle kısa sürede hızla büyüyen ANKAmall, ‘Türkiye’nin Alışveriş Merkezi’ sloganı ile Türkiye’de AVM konseptinin öncüleri arasında yer alıyor.

2015 yılında gerçekleştirdiği büyük renovasyon ile kabuk değiştiren; yeni marka ve mağaza alanları ile yepyeni bir kimliğe bürünen ANKAmall, bugün 330 mağazası, 108.000 m² kiralanabilir alanı, 6.000 araçlık ücretsiz otoparkı, kafeleri, restoranları, sinema salonları ve çocuklar için oyun alanlarıyla İstanbul-Anadolu yakası dâhil Anadolu’nun en büyüğü konumunda.

ECE Türkiye tarafından yönetilen ANKAmall, alışverişte sunduğu kalite ve çeşitlilik yanında, gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerle misafirlerinin bireysel ihtiyaç ve beklentilerine de hitap eden bir alışveriş merkezi olma özelliğini daha da ileri götürüyor, düzenlediği etkinliklerle de ziyaretçilerine farklı ortamlar hazırlıyor.

Adres: Gazi mah. Yenimahalle/ANKARA

09.03 ankamall1 09.03 ankamall2 09.03 ankamall4 09.03 ankamall5

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.