enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Büyükçekmece’de Tiyatro İzdihamı

Büyükçekmece’de Tiyatro İzdihamı
26.02.2016
119
A+
A-

Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin kararı doğrultusunda tiyatro biletlerinin 5 TL gibi düşük bir rakama çekilmesi kültür ve sanat şehri Büyükçekmece’de tiyatroya olan ilgiyi daha da arttırdı.

Sanata ve sanatçıya verdiği önemle bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmeceli sanatseverlerin kültür ve sanatla daha fazla iç içe olabilmeleri ve herkesin istediği tiyatro oyunu izleyebilmesi adına önemli bir karara daha imza attı.

Oyunlar kapalı gişe oynuyor

Seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği oyun biletleri satışa sunulduğu anda tükeniyor. Gişe kuyruğu oluşturan tiyatro severler, Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunları büyük bir beğeniyle izliyor.  Usta tiyatro sanatçılarının sahne aldığı tiyatroları keyifle izleyen Büyükçekmece halkı sanata verdiği önemden ötürü Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e bir kez daha teşekkür etti.

 Sanatseverlerin ilgisi yoğun oluyor

Büyükçekmece halkının kültür ve sanata olan ilgisinin gurur verici olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Usta tiyatrocuların sahne aldığı önemli oyunları izlemeye gelen vatandaşları gördükçe mutlu oluyoruz.  Belediye Meclisi’mizin almış olduğu karar doğrultusunda bilet fiyatlarını asgari bir rakama çektik. Uygulamada da bunun ne kadar doğru bir iş olduğunu gördük. 7’den 70’e her yaştan sanatseverin oyunlara büyük ilgi göstermesi sevindiricidir” şeklinde konuştu.

Şehit yakınlarına ücretsiz

Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin kararı doğrultusunda  bilet fiyatları çocuk tiyatroları 3 TL, yetişkin tiyatroları ise 5 TL olarak belirlenirken, gazi ve şehit yakınları oyunları ücretsiz izleyebiliyor.

001 002

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.