enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Masalköy, iki ilçe protokolünü ağırladı

Silivri Turizm Tanıtma ve Kültür Derneği, yeni üyesi Yağız Gökmen’in işletmeciliğini yaptığı Masalköy’de Silivri ve Esenyurt protokolünden isimleri ağırladı.

Masalköy, iki ilçe protokolünü ağırladı
21.07.2017
212
A+
A-

Silivri Turizm Tanıtma ve Kültür Derneği Başkanı Refik Bek ve üye Yağız Gökmen’in ev sahipliğinde Masalköy’de düzenlenen kahvaltı programına Silivri ve Esenyurt protokolünün önemli isimleri katıldı.

Programa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada, Adalet ve Kalkınma Partisi Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt Belediyesi Basın ve Yayın Müdürü Metin Karakoç, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Müge Doğan, Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Can Dağaşan, Eğitim İş Silivri Şube Başkanı Hasan Okan, SİBESO Başkanı Nuray Koçer ve Yönetim Kurulu Üyesi Arif Kanık, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan katıldı.

Kahvaltı sonrası kısa bir konuşma yapan Silivri Turizm Tanıtma ve Kültür Derneği Başkanı A.Refik Bek, “Bugün için hep birlikte bir organizasyon yapıp biz bize bir kahvaltı yapalım istedik ama maalesef sel olayından dolayı İlçe Kaymakamımız, Cumhuriyet Başsavcımız, Emniyet Müdürümüz yoğunluklarından dolayı bugün aramızda olamadılar. Sizlere geldiğiniz için teşekkür ediyoruz. Yağız Gökmen kardeşimizin işletmesi olan Masalköy’ün bu yıl ikinci yılı… Geliştirerek yatırımlarını, sürdürüp devam ediyor.  Silivri’ye çok büyük bir değer kazandırdı bu anlamda. Biz de Silivri Turizm Tanıtma ve Kültür Derneği olarak, kardeşimizin yaptığı hem Silivri’nin tanıtımını yapma hem bölgedeki bürokratlarımıza ve başkanlarımıza burayı tanıtma adına böyle bir kahvaltı düzenledik. Bu anlamda Yağız Gökmen ve Masalköy çalışanlarına da teşekkür ediyorum.” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.