enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3190
EURO
35,1206
ALTIN
2.301,92
BIST
9.053,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri’de “Çocuk susar sen susma !” eylemi gerçekleşti.

Silivri’de  “Çocuk susar sen susma !” eylemi gerçekleşti.
31.07.2018
135
A+
A-

Silivri Ak Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, İyi Parti İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, Esnaf Odası Başkanı Nuray Koçer, Şöförler Odası başkanı Recep Akıncı, Silivri Spor Kulubü başkanı Akgün Duru, spor kulubü üyeleri, İHH derneği ve bir çok STK ve dernek protesto gösterisine destek verdi.

Silivri Alevi kültür Derneği Başkanı Özgün Deniz Gündüz bir açıklama yaparak toplumun bu tür olaylara daha temkinli ve duyarlı olması konusunun altını çizerek şu açıklamada bulundu:

Dünyada ve son yıllarda ülkemizde yaşanan çocuk tacizleri, tecavüzleri, kadın cinayetleri ve bir okadarda dünyamızı paylaştığımız sokak hayvanlarına yapılan işkenceler ve hayvan tecavüzleri milletçe sabrımızı zorlama sınırını aşmış durumda. Vicdan ve merhamet taşıyan herkesin bu yaşananlara sesiz kalmayacağını umut ediyoruz.

Herşeyden önce anne-babalar olarak bu yaşanan olaylara sesiz kalmayarak, çocuk susar sen susma, çekin o pis ellerinizi çocuklarımızın üzerinden demekten başka maalesef elimizden birşey gelmiyor. Buradan mualefet partiler başta olmak üzere tüm siyasi partilere ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğana burada toplanan insanlar adına ve ben bir anne olarak, anneler adına sesleniyorum.

Kanunlar nezdinde en ağır cezalarla yaptırım uygulanmasını ve cezalandırılmasını istiyoruz.Ebeveynler olarak benim çocuğumun başına gelmez demeyin, lütfen çocuklarınızı kontrol altında tutun. Cep telefonlarını, sosyal medya hesaplarını sürekli kontrol edin ve çocuklarınızı bu tür konularda bilinçlendirin, başına buna benzer bir olay gelirse (ki temennimiz olmaması ) mutlaka sizinle paylaşmasını isteyin.

İlçemizde yaşanan üzücü olayla ilgili bilgi sahibi olan vatandaşlarımız varsa mutlaka emniyet güçleriyle bilgi paylaşımı yapmalı, bu olayların gizli kalmaması ve mağdurların daha büyük acılara maruz kalmaması adına bizlerde güvenlik güçlerine yardımcı olalım.

İlçemizde yaşanan olayla alakalı, duyarlı davranan yerel basın mensuplarına ayrıca teşekkür ederim. Çocuklarımızın daha güvenli,taciz ve tecavüz olaylarına maruz kalmadığı güzel bir Türkiye temennisi ile katılan herkese çok teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.