enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5976
EURO
34,7961
ALTIN
2.488,42
BIST
9.457,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AYAR VERENE AYARI VERİLİR

12.01.2019
164
A+
A-

Silivri de ‘ Gazeteciler Gecesi ‘ olarak isimlendirilen fakat ilk yılındaki formatından çok şey kaybettiğini gördüğüm gecede ilginç olaylar yaşandı. Gece başlamadan bitti aslında. İstanbul Gazeteciler Derneği nin sözde başkanına mikrofonu verirseniz, oda açılış konuşmasında gecenin anlamına binaen konuşma yapma yerine salonda bulunan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a ayar çekmeye kalkarsa , bunun da sonucuna katlanırsınız .

IŞIKLAR BOŞ KALEYE GOLÜ ATTI

Kimse Işıklar ı eleştirmesin . Böyle bir pas kime gelse , golü boş kaleye güle oynaya atar. Işıklar da öyle yaptı. Mert in gereksiz ve saçma sapan konuşmasını kendisine bağlaması üzerine aldı topu, doksandan topu ağlara gönderdi. Sen 4.5 sene Işıklar ı karalama adına her şeyi yapacaksın , hiç bir haberinde objektif olmayacaksın, sadece tek taraflı haber yapıp Işıklar ın aday olmaması için algı oluşturmaya çalışacaksın , sonrada ahkam kesip Işıklar a ayar çekmeye çalışacaksın. Yemezler kardeşim. Işıklar de yemedi , seçim öncesi ‘ basınla aramı iyi tutayım , bu sözleri sineye çekeyim ‘ demedi, her şeyi göze alarak Mert e ve kendisi ile ilgili tek taraflı haber yapan salondaki gazetecilere ‘ Ayar’ çekti. Üzerine alınan alınsın. Hiç üzerime alınmadım. Sen başkasını tek taraflı haber yaptığı zaman onları ‘ Yandaş ‘ ilan edeceksin, sonra 4.5 sene tek taraflı haber yapacaksın. O gece Mehmet Mert in yerine olmak istemezdim. İnsanda biraz utanma sıkılma olur, Işıklar kürsüde sanki beni hedef aldı , söylemediği lafı bırakmadı. Buna rağmen Mert başkan Işıklar’ın konuşması sonrası önce kendisini alkışladı , sonrada kutladı. Pişkinliğin bu kadarına da pes doğrusu . İnsan ‘ Mert ‘ olur yahu.

Yazarın Diğer Yazıları
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.