enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5520
EURO
34,8805
ALTIN
2.431,57
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

YAZ GELMEDEN ÇİLE BAŞLADI

19.02.2018
172
A+
A-

Silivri hafta sonu yazdan kalma bir gün yaşayınca, sahilimize hem Silivrili hemde yakın çevredeki vatandaşlar  akın etti. Yürüyerek gelenler de , aracı ile Silivri içinden ve dışından gelenler de resmen eziyet çekti. Ne yürümek için kaldırım, ne de aracını park  için otopark bulamayan vatandaşların durumu hiç de hiç açıcı değildi.

Bu durumdan hoşnut olmayan kesimin başını da doğal olarak esnaf çekti. Genelde yaz sezonu ve güzel havalarda iş yapma şansına sahip olan sahil ve çarşı esnafı yaz gelmeden bu sorunların çözülmesini istiyor. İSKİ’nin bitmeyen  dere ıslah çalışması, belediyenin otopark sorununu çözmeden yollarla ilgili yaptığı kaldırım ve yol düzenlemesi , sahil esnafını maalesef zor durumda bırakıyor.

Kış ortasında  güzel bir pazar günü bu sıkıntın yaşanıyorsa, ilkbahar ve yaz aylarında Silivri Çarşı ve sahilinin durumunu hayal bile edemiyorum. Yetkililer bu konuda ne düşünür bilemem fakat, eğer şimdiden önlemler alınmaya başlanmazsa 2-3 ay sonra çarşı ve sahil resmen kördüğüm olur, kimsenin çözmeye gücü yetmez.

SİLİVRİSPOR  SEVİNDİRDİ

Sezon başından beri kendi evinde galibiyet yüzü görmeyen Silivrisporumuz lider Gümüşhanespor’u yenerek il galibiyetini alırken, yaptığı mücadele ile  gelecek içinde umut verdi. Sezon başından beri ifade ediyorum ‘ Üç haftalık galibiyet serisi bizi çok farklı noktalara taşır’ diye. İnşallah bu hafta bu serinin başlangıcı olur ve istediğimiz, beklediğimiz çıkışı yakalarız. Silivrisporun inanmış bir teknik heyet, futbolcu grubu ve taraftar ile kümede kalması kesinlikle hayal değil. Tebrikler Silivrispor.

ZEYNEP ÖĞRETMENİMİZ ÜZDÜ

Hayat inişli , çıkışlı. Aynı gün üzüntü ve sevinci bir arada yaşıyoruz. Silivrisporun galibiyeti ne kadar sevindirdiyse , Zeynep Kardeşimizin vefatı bir o kadar üzdü. Gencecik hayat dolu, melek gibi bir kardeşimizi aynı gün sonsuzluğa uğurlamanın acısını yaşadık. Yüreği insan sevgisi ile dolu, güler yüzlü Zeynep bizi çok üzerek aramızdan ayrıldı maalesef. Ne kadar sevildiğini biz onu sonsuzluğa uğurlarken bir kez daha gördük. Milli Eğitim Camiası başta olmak üzere, tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanın cennet olsun, nur içinde yat kardeşim.

Yazarın Diğer Yazıları
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.