enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3680
EURO
34,6466
ALTIN
2.380,69
BIST
10.188,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

12. SINIFLARA ÖDÜLLÜ DENEME SINAVI

12. SINIFLARA ÖDÜLLÜ DENEME SINAVI
21.10.2022
65
A+
A-

Arnavutköy Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (ARGEM) tarafından, üniversite sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencileri için Arnavutköy genelinde ücretsiz deneme sınavı yapıldı. 

Arnavutköy Belediyesi, ilçe genelinde üniversite sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencilerine her alanda destek olmaya devam ediyor. Üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için eğitim merkezlerinde ücretsiz kurs, sosyal aktiviteler ve ders çalışma ortamı sağlanıyor. Bu çalışmaların yanında ARGEM tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrencilere yönelik ücretsiz deneme sınavı düzenledi. İlçe genelindeki 16 lisede yapılan deneme sınavına 2 bin 600 öğrenci katıldı. Sınava katılan öğrencileri ilçe Milli Eğitim Müdürü Hasip Turhan da ziyaret etti.

YKS’ye kadar belirli zaman aralıklarında yapılacak olan deneme sınavları ile öğrencilerin sınav öncesi eksik konularını görmelerine destek sağlanacak. 16 lisede yapılan deneme sınavında dereceye giren öğrenciler için ARGEM tarafından ödüllü bir deneme sınavı daha düzenlenecek. Bu sınavda ilk üçe giren öğrencilere Arnavutköy Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verilecek.

Arnavutköy Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi Koordinatörü İbrahim Erdoğan, “Arnavutköy’de eğitim kalitesini arttırmak adına yaptığımız çalışmalara devam ediyoruz.16 lisede, 2 bin 600 öğrenci için düzenlenen YKS deneme sınavı ile ilgili soru hazırlama, okullara dağıtma ve sınav sonuçlarını okuma gibi işlemlerin organizasyonunu üstlendik. Yapmış olduğumuz ödüllü deneme sınavı ile öğrencilerin eksik olduğu konuları görmelerini ve onları motive etmeyi amaçladık.  16 lisede düzenlediğimiz sınavda dereceye giren öğrenciler için 3 Kasım’da ödüllü deneme sınavı düzenleyeceğiz. Bununla birlikte üniversiteye hazırlanan öğrencilere eğitim merkezlerimizde ücretsiz kurslar düzenliyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.