enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3122
EURO
35,0643
ALTIN
2.278,43
BIST
9.012,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ALIŞAN MUTLULUK TAŞIDI

ALIŞAN MUTLULUK TAŞIDI
A+
A-

Alışan Grup, “Alışan Mutluluk Taşıyor” projesi ile son iki yıldır olduğu gibi, bu yıl da doğudaki köy okulları öğrencilerinin yeni yıl hediye dileklerini gerçekleştirdi. Söz konusu proje ile bu yıl Ardahan’ı hedef alan Alışan Grup, Ölçek ve Çamlıçatak köylerindeki 100’den fazla ilk ve ortaöğretim öğrencileri ile bir araya geldi.

Lojistik, sigortacılık ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Türkiye’nin lider firmalarından Alışan Grup, kuruluşundan bu yana destek sunduğu eğitim projelerine aralıksız devam ediyor. “Alışan Mutluluk Taşıyor” sloganı ile doğu illerimizi hedef alarak iki yıl önce başlatılan projenin bu yılki etabı Ardahan Valiliği’nin işbirliği ile gerçekleşti.

Ardahan’ın köy okullarında okuyan öğrenciler, Ardahan Valiliği aracılığı ile Alışan Grup Genel Müdürlük çalışanlarına yeni yıl mektuplarını ilettiler. Alışan çalışanları ise mektuplarda yer alan dileklerin gerçekleşmesi için yola çıktı. Çamlıçatak Köyü Şehit Er Gökhan Özdemir İlkokulu ve Ölçek Köyü Ortaokulu’nda uygulanan proje kapsamında öğrencilerle buluşan Alışan Grup ailesi, kitaplardan kırtasiye malzemelerine, kıyafetten bisiklete ve oyuncaklara kadar öğrencilerin birçok hediye dileğini gerçekleştirdi.

Ardahan Valisi Sayın Hüseyin Öner’in katkıları ve Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Erhan Bulut’un katılımıyla gerçekleşen törende konuşan Alışan Grup İcra Kurulu Üyesi Ayhan Özekin, “Alışan ailesi olarak ‘Alışan Mutluluk Taşıyor’ sloganı ile Doğu illerimizi hedef alarak başlattığımız projemizin ikinci yılında Ardahanlı öğrencilerimizle olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Onların yeni yıl coşkusuna bir nebze de olsa katkıda bulunabildiysek ne mutlu bize. Çocuklarımız bizlerin yarınları. Hayallerine, sevinçlerine ortak olmak hepimiz için tarifsiz bir duygu. Öğrencilerimizin yeni yıl dileklerini gerçekleştirmiş olmaktan dolayı oldukça mutluyuz. Gözlerindeki sevinç, bize her yıl bu projeyi tekrar yaşatabilmek için güç veriyor. Bizler bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Heyecanımıza ortak olan, projemize gönülden destek sunan tüm çalışanlarımıza ve Ardahan Valisi Sayın Hüseyin Öner’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.