enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Atık Pilleri Topladılar Eğitici Robotbilim Seti Kazandılar

Atık Pilleri Topladılar Eğitici Robotbilim Seti Kazandılar
28.09.2022
70
A+
A-

Güngören Belediyesi, daha yeşil, daha temiz ve daha güzel bir Güngören için Sıfır Atık Projesi’ne büyük önem veriyor. Sıfır Atık Projesi kapsamında, Güngören genelindeki tüm kamu kurum ve kuruluşları ile okullarda kapsamlı bir çalışma yürütülüyor.

Şiir Mektebi Ortaokulu ve Güngören İmam Hatip Ortaokulu da topladıkları atık pilleri, Güngören Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. Toplanan atık pillere karşılık olarak okullara eğitici robotbilim seti hediye edildi. Güngören Belediye Başkanı Dr. Mimar Bünyamin Demir, özellikle eğitim kurumlarıyla yapılan çalışmalarda elde edilen tüm kazanımların, daha temiz bir gelecek için kullanıldığını söyledi.  

SIFIR ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM HAKKINDA DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.