enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2959
EURO
34,6960
ALTIN
2.408,02
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkanımız Mesut Üner; Çatalca’mızda göz nuru ile birleşen el emeği sanat eserine dönüşüyor

Başkanımız Mesut Üner; Çatalca’mızda göz nuru ile birleşen el emeği sanat eserine dönüşüyor
08.06.2022
104
A+
A-

Çatalca’nın dört bir yanında açılan kurslarda yıl boyu yapılan çalışmalar sene sonu sergileriyle gözler önüne seriliyor. Başkanımız Mesut Üner, “Çatalca’mızda göz nuru ile birleşen el emeği sanat eserine dönüşüyor” diyerek çok başarılı çalışmalara imza atıldığını belirtti.

Yıl boyu usta eğiticiler tarafından eğitim alan kursiyerlerin yaptıkları çalışmalar sene sonu sergilerinde görücüye çıkıyor. İlçe Merkezimiz ve mahallelerimizde birçok branşta açılan kurslarda bu yıl 8400 öğrencimiz eğitim aldı.

Halk Eğitimi Merkezimizin Çanakça Mahallemizde açtığı kursları tamamlayan öğrencilerimizin sene sonu sergilerinin açılışı Başkanımız Mesut Üner ve İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş tarafından yapıldı.

Kursiyerlerin ellerinde kumaşlar, deriler, camlar, sanat eserine dönüşüyor

Açılış töreninde konuşma yapan Başkanımız Mesut Üner, zaman ayırarak kurslara katılan tüm kursiyerlere ve eğitmenlerine, “Her sergi açılışımızda bir kez daha gurur duyuyoruz. Kumaşlar, deriler, camlar, seramikler maharetli ellerde sanat eserine dönüşüyor. Birbirinden güzel eserlerin hayat bulmasını sağlayan eğitmenlerimizi ve zaman ayırarak kurslara gidip böylesine güzel çalışmalara imza atan kursiyerlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum “sözleriyle teşekkür etti.

8400 öğrenciye ulaştık

Konuşmalarının devamında ilçemizde kurslara katılım sayısının her yıl arttığına vurgu yapan Başkanımız Mesut Üner, “Eğitimi önceliğimiz yaparak çalışmalarımızı buna göre hazırladık. Öğrencilerimizin derslerine, sınavlarına destek olmak için kurslar açtık, yıl boyu ücretsiz deneme sınavları hazırladık, spor kurslarımızla ilçemize ve ülkemize başarılı sporcular yetiştirirken aynı zamanda sağlıklı sporla büyüyen nesiller yetiştirmeyi amaçladık. Meslek edindirme, müzikten sanata birçok branşta İlçe Merkezimiz ve mahallelerimizde açılan kurslarda bu yıl 8400 öğrencimize ulaştık. Biz ilçemizde Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş başta olmak üzere kurumlarımızla gerçekten sürekli sahada İlçemizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek işbirliği içerisinde çalışıyoruz.  Bu çalışmalarımızın güzel dönüşümlerini almak bizlerin mutluluk kaynağı oluyor. İlçemizin her mahallesine dokunup ihtiyaçları doğrultusunda sosyal tesis, park ve dinlenme alanları, meydanlar yapıyoruz. Çanakça Mahallemizde de bu çalışmaların yanı sıra depreme dayanıklı olmayan okulun yerine gerçekten muhteşem bir okul yapıyoruz. Ben inanıyorum ki hep birlikte Çatalca’mızı çok daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz” ifadelerini kaydetti.

Kursiyerler tarafından Yetim Ailelerine verilmek üzere hazırlanan kıyafetlerin yer aldığı hediyeler ise tören sonrası Kaymakamlığımıza teslim edildi. Başkanımız Mesut Üner bu anlamlı düşüncelerinden dolayı kursiyerlere teşekkür etti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.