enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BELEDİYE PERSONELİNE ELEKTRONİK İHALE EĞİTİMİ

BELEDİYE PERSONELİNE ELEKTRONİK İHALE EĞİTİMİ
11.08.2022
98
A+
A-

Küçükçekmece Belediyesi, Kamu İhale Kurumu’nun Ekim ayından itibaren zorunlu olarak hayata geçireceği Elektronik İhale Usulü ile ilgili belediye personelinin bilgilendirilmesi ve yeni sisteme hızlı bir şekilde adapte olması amacıyla eğitim düzenledi.

Küçükçekmece Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından, Belediye Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen eğitimde; Stratejik Yönetim ve Araştırmalar Derneği’nde görev yapan eğitmenler, 2 gün boyunca personeli konuyla ilgili bilgilendirdi. Elektronik İhale’nin detayları, karşılaşılacak sorunlar ve söz konusu sorunların çözümü gibi konuların ele alındığı eğitime çok sayıda personel katıldı.

Yeni ihale usulü ‘’Elektronik İhale’’

Kamu İhale Kurumu; kamu kaynaklarının daha etkili ve verimli kullanılmasını sağlamak, ihalelerin şeffaflığını korumak, personelin iş yükünü ve her alanda maliyeti azaltmak, zamandan ve mekândan tasarruf sağlamak ve adil bir rekabet ortamı oluşturmak amacıyla mevcut olarak kullanılan ihale yönteminin yerini alacak E- İhale yöntemi hakkındaki çalışmalarını tamamladı. Buna göre aşamalı olarak Ağustos ayında başlayan yeni dönem Ekim ayından itibaren tüm açık ilanla yapılan ihaleler için zorunlu olacak.

Elektronik İhale sistemiyle artık fiziki ihaleler; taraflar karşı karşıya gelmeden elektronik ortamda olacak ve fiyatlar kolaylıkla karşılaştırılabilecek. Teklif ve teklife ait bilgiler ise şifreli zarflarla idarelere gönderilecek ve her türlü sorunun önüne geçilecek.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.