enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3684
EURO
34,4735
ALTIN
2.472,26
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Büyükçekmece 2016 yılı TEOG Sınavlarında da İddialı

Büyükçekmece 2016 yılı TEOG Sınavlarında da İddialı
29.01.2016
117
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi ücretsiz TEOG kursları 2016 yılında da tüm hızıyla devam ediyor.

2015 yılında TEOG birincisi çıkaran Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi 2016 yılında da aynı başarıyı göstermekte kararlı.

Öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor

Karne tatiline giren öğrenciler hafta içi dört gün boyunca Büyükçekmece Belediyesi ücretsiz Halk Akademisi kurslarına katılarak TEOG sınavına özverili bir şekilde hazırlanmaya devam ediyor. Türkçe, Matematik, İngilizce, Fen ve Sosyal Bilgiler derslerinden faydalanan öğrencilerin TEOG kurslarına ilgisi yoğun. Büyükçekmece Belediyesi’nin ücretsiz  TEOG kurslarına katılan 4-5-6-7 ve 8. sınıf öğrencileri yoğun bir ders dönemi sonrasında önümüzdeki 1 hafta tatil yapacak. Mayıs ayında son bulacak olan TEOG dersleri sonrasında Büyükçekmece, Tepecik, Celaliye, Kumburgaz ve Sinanoba bölgelerinden kursa katılan öğrenciler için yılsonu mezuniyet töreni gerçekleştirilecek.

“Geleceğe en iyi şekilde hazırlanıyorlar”

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi kurslarının öğrencilere büyük yarar sağladığını, 2015 yılı TEOG sınav sonuçlarında elde edilen başarılarının da bunun bir kanıtı olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Belediyemizin yıllardır tamamen ücretsiz olarak sürdürmüş olduğu kurslarımızdan her dönem başarılı öğrencilerin çıkması ne kadar doğru iş yaptığımızı gösteriyor. Büyükçekmece’deki okullarımıza devam eden öğrenciler, okul sonrasında Halk Akademisi kurslarına gelerek hayata en iyi şekilde hazırlanıyor ” dedi.

001 002 003

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.