enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çizgi Kolejinden önemli bir proje daha

Çizgi Kolejinden önemli bir proje daha
21.03.2020
184
A+
A-

Silivri Çizgi Koleji kurcusu Ulaş Velioğlu’ndan yepyeni  eğitim anlayışı ile ilgili değişen ve gelişen teknolojiye ayak uydurarak bir online eğitim kapsamında bir internet üzerinden yayın yapacak TV kurduklarını yazılı bir açıklama ile kamuoyu ile paylaştı.

Velioğlu, yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Değerli Velilerimiz,
Sevgili Öğrencilerimiz,

Eğitim bir ülkenin geleceğidir. Eğitimin hayatımızın bir parçası, olmazsa olmazımız olduğunu hepimiz biliyoruz. Dünyada, bilim ve teknoloji alanında yaşanan baş döndürücü gelişmeler de hepimizce bilinen bir gerçektir. Eğitimle beraber teknoloji de artık hayatımızın bir parçası haline geldi.
Bu çerçevede dünyada ve ülkemizde yaşanan olağanüstü süreci gözeterek, çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimini destekleyen her türlü projeyi, teknik ve akademik kadromuzla hayata geçirmek için çalışmalarımızı planlı bir şekilde sürdürüyoruz. En değerli varlığımız olan çocuklarımızın yarınlara hazırlanmasındaki en önemli ve temel görevimiz hiç kuşkusuz eğitimlerine vereceğimiz destektir.
İşte bu nedenle geniş kapsamlı “Çizgi TV Online Eğitim Sistemi” projesini geliştirdik. Bu proje okul öncesi eğitimden başlayıp, 12.sınıf ve YKS hazırlık kursuna kadar eğitime katkı sağlayacak bir projedir. www.cizgitv.net adresine girerek tüm cihazlarda özgürce kullanılabilen, öğrencilerimizin konu çalışıp bol bol test çözeceği ve kendi deneme sınavlarını yapacağı, kapsamlı bir projedir. Öğretmenlerimizin denetiminde yapılacak çalışmalar, ciddi bir planma ve ölçme değerlendirme uygulamalarıyla desteklenecektir

Çizgi Koleji yönetimi ve akademik kadrosu olarak, içinden geçtiğimiz bu zorlu günleri en kısa zamanda ülke olarak atlatacağımıza inancımız sonsuzdur. Bu günlerde velilerimiz ve öğrencilerimizle iletişimimizi en üst düzeyde tutmaya devam edeceğiz. Cizgitv.net platformumuzun tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor, katkısı olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum.
Sağlıklı günler diliyorum.
Saygılarımla.
ULAŞ VELİOĞLU
Çizgi Koleji Kurucusu #www.cizgitv.net

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.