enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5235
EURO
34,7509
ALTIN
2.488,15
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çocuk Kulüplerinde Anne-Baba Eğitimi de Verilecek

Çocuk Kulüplerinde Anne-Baba Eğitimi de Verilecek
01.12.2015
125
A+
A-

Avcılar Belediyesi Çocuk Evi ve Çocuk Kulüpleri’nde veli bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantılarda ayrıca velilere Anne-Baba Eğitimi veriliyor.

Çocuk Kulüpleri öğretmenleri ile çocukların durumunu değerlendiren veliler, hizmetten dolayı Avcılar Belediyesine teşekkür ettiler. Veli bilgilendirme toplantısında ayrıca velilere Anne-Baba eğitim bilgisi verildi.  Çocuk kulüplerinde toplumsal cinsiyet öğretisi verilerek kadına yönelik şiddeti önlemenin yolu açılmakta. Çocuk kulüplerinde belirli aralıklarla düzenlenecek toplantılarla velilere Anne-Baba Eğitimi verilmeye devam edecek.

Avcılar Firuzköy Kent Evi, Firuzköy Kültür Evi ve Tahtakale Çocuk evinde gerçekleştirilen toplantıya veliler yoğun ilgi gösterdi. Avcılar Çocuk Kulüpleri Koordinatörü Pınar Çoban ve öğretmenler ile bir araya gelerek öğrencilerin durumlarını değerlendiren veliler, çocuklarının çocuk kulüplerine gelmeye başladıklarından sonra çocuklarının gelişimlerinin çok olumlu olduğunu, kendilerini daha iyi ifade edebilir duruma geldiklerini belirterek, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak ve çocuk kulübü öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Avcılar Belediyesi Çocuk Evi ve Çocuk Kulüplerinde iki hafta boyunca devam eden ve 650 velilin katıldığı toplantılar sohbet tadında geçerken, velilere aile tanıma formları dağıtıldı. Velilere çocuk kulüpleri ve çocuk evlerinin genel işleyişi, müfredat takibi ve çocuklar için psikolojik destek amaçlı sunum yapıldı.

Avcılar Belediyesi tarafından Cihangir ve Tahtakale Mahallerinde 3-5 yaş çocukların eğitimine katkı sağlamak, sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olmak amacıyla hizmete sunulan, Çocuk evlerinin, çocukların bedensel, zihinsel ve ruhsal gelişimlerinin de temellerinin atıldığı önemli bir eğitim müessesi durumunda. Ayrıca Avcılar Belediyesince Firuzköy ve Tahtakale Mahallerinde çocukların okul öncesi bilgi, beceri ve davranış eğitimleri verilmesi amacıyla başlattığı Çocuk Kulüplerinin artırılmasına yönelik çalışmalar diğer mahallelerde de sürdürülüyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.