enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3867
EURO
35,0622
ALTIN
2.325,73
BIST
9.112,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

“En Güzel İngilizce Sözler” konusarakogren.com

“En Güzel İngilizce Sözler” konusarakogren.com
24.11.2016
219
A+
A-

Dil ve kültürün birbirinden ayrı düşünülmesi bilindiği üzere mümkün değildir. İki unsurun arasındaki ilişkiye dair ülkemizde ve dünya genelinde birçok bilimsel araştırmanın yapıldığı ve dünyaca ünlü dergilerde tezlerin yayımlanması da konunun önemini bir kez daha ortaya koyuyor. Dilin kullanıldığı coğrafyanın etkisiyle geliştiği ve yıllar boyunca da dil ve kültür arasındaki ilişkinin de durmadan devam ettiği biliniyor. Tüm bu sebeplerden dolayı iki farklı dilin aynı cümleyle aynı duyguyu vermesi beklenemez. Günümüzde internet ortamında paylaşılan ve arkadaş grupları arasında gönderilen İngilizce güzel sözler eleştiri alsa da aynı cümlenin Türkçe çevirisi ile istenilen duygu yakalanamamaktadır. Bu durumun farkında olan kişiler tarafından duygular oldukça farklı dillerde aktarılabiliyor. En güzel İngilizce sözler gün içerisinde sürekli olarak insanlar tarafından paylaşılmakta ve bunun yanı sıra internet sitelerinde de bulunabilmektedir. Sizler de Facebook, Instagram, Twitter ve Whatsapp gibi hesaplar üzerinden duygularınızı İngilizce olarak paylaşarak arkadaşlarınıza farklı duyguların aktarılmasını sağlayabilirsiniz.

İngilizce genel olarak basit ve kurallı bir dil olarak bilinse de nankör olduğu da hiçbir zaman unutulmamalıdır. Onlarca farklı kuralın bir arada kullanıldığı dilin doğru bir şekilde kullanılabilmesi için kuralların unutulmaması ve kuralların hatırlanması için de sürekli pratik yapılması gerekiyor. Gereken önemin verilmesi ve belirli zaman aralıklarıyla dilin kullanılması durumunda bilgiler taze kalacak ve öğrenim sürekli olarak devam edecektir. Sosyal medya paylaşımlarından iş yaşamında düzenlenen resmi belgelere kadar tarihlerin İngilizce yazımı gibi birçok basit konuda hataların yapılabildiği görülüyor. Bilindiği üzere İngilizce dilinde tarihlerin kullanımı ve yazımı en temel konular arasında yer almaktadır. Fakat temel konuların hafife alınmasından dolayı bu şekilde istenmeyen durumların ortaya çıkabildiği görülüyor.

İngilizce dilinin temeli alfabe ile başlamakta ve tüm konularda alfabenin doğru kullanımı büyük bir önem arz etmektedir. www.konusarakogren.com/blog/ingilizce-alfabe/ internet sayfası üzerinden temel konu olan alfabe ile ilgili olarak merak edilen ve ihtiyaç duyulan tüm bilgilere ulaşılabilmektedir. Oldukça sade ve anlaşılır bir anlatım diliyle İngiliz alfabesinin işlendiği öğrenmenin etkili olabilmesi için birçok örnek verildiği de görülüyor. Alfabenin kullanımından daha çok okunuşunun büyük bir önem taşıdığı unutulmamalıdır. Diğer birçok dilden farklı olarak İngiliz alfabesinin yazımı ile okunuşu birbirinden tamamen farklıdır. Speaking pratiklerinde okunuşun ne derece büyük bir önem taşıdığı daha çok anlaşılmaktadır. Harflerin tek kullanımında farklı sesler, kelimeler ve cümleler içerisinde kullanılmasında ise daha farklı sesler ortaya çıkıyor. Tüm bu seslerin kullanımı pratik yapılarak zaman içerisinde refleks haline gelmekte ve daha önce hiçbir yerde karşılaşılmayan İngilizce kelimeler bile doğru bir şekilde telafuz edilebilmektedir. Tüm bu sebeplerden dolayı İngilizce dilinde alfabe konusuna gereken önemin verilmesi gerekiyor. Verilen internet sitesinde ihtiyaç duyulan tüm bilgiler yer almakta olup örneklerle de desteklenmektedir.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.