enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5370
EURO
34,9593
ALTIN
2.456,46
BIST
9.880,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Erdem Bayazıt’a modern konferans salonu

Erdem Bayazıt’a modern konferans salonu
05.02.2016
164
A+
A-

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Erdem Bayazıt İlkokulu’na modern bir konferans salonu kazandırdı.

Okulcu Hasan olarak bilinen ve eğitime vermiş olduğu destekle her zaman örnek gösterilen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bu konudaki kararlılığını eğitimin her alanında sürdürüyor.

Önemli bir eksiklik giderildi

Başkan Akgün, Muratçeşme Mahallesi’nde bulunan Erdem Bayazıt İlkokul’una da modern ve çok amaçlı bir konferans salonu kazandırdı. Büyük ölçüde yapımı tamamlanan ve son aşamaya gelinen konferans salonu öğrencilerin sosyal ve kültürel alanda pek çok ihtiyacına karşılık verirken aynı zamanda da konferans salonu olarak kullanılabilecek.

“Çok yakıştı”

Büyükçekmece genelindeki okulların sorunsuz ve daha sağlıklı bir ortamda eğitim hizmeti verebilmesi adına her türlü desteğin verildiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Erdem Bayazıt İlkokulu’nun çok amaçlı bir konferans salonuna ihtiyacı olduğunu öğrendiğimiz an harekete geçtik. Okulun büyük bir eksikliği olduğunu düşündüğümüz konferans salonu okula çok yakıştı. Artık çocuklarımız her türlü kültürel ve sosyal etkinliklerini bu salonda gerçekleştirebilecekler” dedi.

001 002 003

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.