enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3455
EURO
35,1151
ALTIN
2.310,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

IŞIKLAR’DAN EĞİTİMCİLERE ÖZEL HEDİYE

IŞIKLAR’DAN EĞİTİMCİLERE ÖZEL HEDİYE
25.11.2016
124
A+
A-

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Öğretmenler Günü nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçede hizmet veren tüm eğitimciler için hediyeler hazırlattı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçe genelindeki tüm öğretmenlere hediyeler hazırlatan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, eğitim kurumlarını ziyaret ederek hediyelerini takdim etti. Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay ve Şube Müdürlerini ziyaret eden Başkan Işıklar, tüm eğitimcilerin günlerini kutladı. Işıklar bu yıl eğitimcilere termos kupa hediye etti.  Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri tüm eğitim kurumlarına Başkan Işıklar’ın hediyelerini ulaştırdı.

 

ÖĞRETMENLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Tüm öğretmenlerin gününü kutlayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar: “Bize öğrettikleri sonsuz onlara olan sevgimiz gibi… Yarınlarımıza ışık tutan; aydınlık, çağdaş, vatanına, milletine, bayrağına ve Atasına bağlı nesiller yetiştiren tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum” dedi.









REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.