enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5544
EURO
34,9322
ALTIN
2.444,12
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Okulcu Hasan’ın Eğitime Katkıları Hız Kesmiyor

Okulcu Hasan’ın Eğitime Katkıları Hız Kesmiyor
06.10.2015
181
A+
A-

Türk Milli Eğitimi’ne bugüne kadar 25’in üzerinde okul kazandıran Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’ye İstanbul’un en büyük kız meslek lisesini kazandırdı.

 

Türk Milli Eğitimi’ne kazandırdığı 25’in üzerinde okul nedeniyle “Okulcu Hasan” olarak anılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Atatürk Mahallesi’nde 9 bin metrekare alan üzerine 50 derslikli modern bir okul daha kazandırdı.

 

Duruk Ailesi’ne yaptırıldı

İstanbul’un en büyük kız meslek lisesi olan Hayriye Duruk Kız Meslek Lisesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Akgün, eğitim hayırseveri Duruk ailesine teşekkür ederek, “Eğitime yapılan katkı hem milli, hem de kutsal bir hizmettir” dedi.

Büyük.çekmece Belediyesi olarak eğitim hayırseverleriyle birlikte bugüne kadar 25’in üzerinde okulu Türk Milli Eğitimi’ne kazandırdıklarını da hatırlatan Başkan Akgün; “Ülkemize, Büyükçekmece’mize böylesine modern ve böylesine büyük bir okul daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Okul tamamlandı ve son kontrolleri yapılıyor. Önümüzdeki günlerde de Hayriye Duruk Kız Meslek Lisesi’ni Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim edeceğiz” ifadesini kullandı.

 

İstanbul’un en büyük okuluna en büyük Atatürk heykeli

Kız meslek lisesinin Büyükçekmece’de önemli bir açığı kapatacağını belirten Başkan Akgün, şunları söyledi: “Geleceğimiz olan çocuklarımızın ülkemize faydalı birer birey olarak yetişmeleri için eğitim önceliğimiz olmalıdır. Bu bilinç doğrultusunda Büyükçekmece’de zaten yüksek olan eğitim düzeyini daha da yukarılara taşımak için çabalarımız aralıksız devam edecek. İstanbul’un en büyük kız meslek lisesi olan okula İstanbul’un en büyük Atatürk heykelini dikilecek.”

 

1500 öğrenci kapasiteli olacak

Hayriye Duruk Kız Meslek Lisesi’ni ziyaret eden Başkan Akgün, incelemelerde bulunduğu okulda son kontrolleri yaptı. 9 bin metrekare üzerine 6 katlı 50 derslikli yapılan okul 1500 öğrenci kapasiteli olacak. 4 laboratuarlı bulunan okul Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim edilecek.

1 2 3 4

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.