enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2667
EURO
34,6083
ALTIN
2.423,87
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cuma Açık
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

“Okulcu Hasan”ın öğrencisi TEOG birincisi

“Okulcu Hasan”ın öğrencisi TEOG birincisi
21.01.2016
142
A+
A-

Eğitime verdiği önem ve Büyükçekmece’ye kazandırdığı 27 okul nedeniyle “Okulcu Hasan” olarak da bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Akgün Akgün’ün talimatıyla kurulan Belediye Halk Akademisi bu yıl TEOG birincisi çıkardı.

Başkan Dr. Akgün, Büyükçekmece Belediyesi ücretsiz Halk Akademisi kurslarına devam eden ve son TEOG sınavında birinci olan Yasmina Görgülü ve dereceye giren diğer öğrencileri kutlayıp, ödüllerini verdi.  Bir eğitim kenti olan Büyükçekmece’deki bu başarı, tüm öğretmenler ve öğrenciler arasında sevinç yaratırken aileler de Başkan Dr. Akgün’e bu imkan için teşekkür etti.

Merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in kendisine “Okulcu Hasan” diye hitap etmesinden sonra yaygınlaşan “Okulcu Hasan” ismiyle de anılan Başkan Dr. Akgün, “Belediyemizin yıllardır tamamen ücretsiz olarak sürdürmüş olduğu kurslarımızdan bu şekilde başarılı öğrencilerin çıkması ne kadar doğru iş yaptığımızı gösteriyor. Büyükçekmece’deki okullarımıza devam eden öğrenciler, okul sonrasında Halk Akademisi kurslarına gelerek hayata en iyi şekilde hazırlanıyor ” dedi.

Doğru yoldayız

TEOG sınavında birinci olan Yasmina Görgülü ikinci Dilek Ezen üçüncü Feyza Gülmez ve dördüncü Elif Tanır adlı öğrencileri kutlayarak hediye veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu başarı bizi gururlandırdı” diye konuştu.

Başkan Akgün, konuyla ilgili şu bilgileri verdi:  “Belediyemizin ücretsiz kurslarında amacımız öğrencilerin bilgi eksikliklerini gidermenin yanı sıra, yeteneklerini geliştirmek, derslerdeki başarısını artırmak ve sınavlara hazırlanmalarına destek olmak. TEOG sınavındaki başarımızdan dolayı öğrencilerin büyük rağbet gösterdiği kurslarda uzman öğretmen kadrosu ve akıllı tahta teknolojisiyle eğitim verilmeye devam edecek”

Öte yandan TEOG sınavında göstermiş olduğu başarıyla Türkiye birincisini çıkartan Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’ne yeni öğrenciler akın etti. TEOG sınavında hem Türkiye birincisi hem de dereceye giren öğrenci sayısının çok olmasından dolayı yoğun ilgi gören ücretsiz Halk Akademisi, seçkin öğretmenleriyle başarıya başarı katmayı amaçlıyor.

Demirel 4 3 2 1

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.