enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3592
EURO
34,9986
ALTIN
2.324,57
BIST
9.143,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

VARTANYAN; “HEDEFLERİNİZDEN VAZGEÇMEYİN”

VARTANYAN; “HEDEFLERİNİZDEN VAZGEÇMEYİN”
25.08.2015
102
A+
A-

Silivri Belediyesi Söyleşi Günlerine katılan İletişim Uzmanı Aret Vartanyan, Silivrililerle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. 

Silivri Belediyesi Söyleşi Günleri’nin Ocak Ayı programı Yazar- İletişim Uzmanı Aret Vartanyan’ın söyleşi programı ile sona erdi. “Gerçekten Yaşıyor musun?” konulu bir söyleşi gerçekleştiren Vartanyan; “Hayat bizim hayatımız. Sürekli olarak karşımızdaki insanlar ne der, nasıl düşünür diye yaşamak yerine biz nasıl yaşamak istiyoruz diye düşünmeliyiz. Şu an yaşadığın hayat, senin hayatın” dedi. İnsan ilişkileri, kadın-erkek ilişkileri ve yaşama dair keyifli bir sohbette bulunan Vartanyan, “Akarsular denize doğru akarken önüne çıkan kayayı görünce geri dönmüyor, kendine yeni bir yol açıyor ve denize ulaşıyor. 

Kim ne derse desin, önünüze çıkan tüm engellere rağmen hedefinizden vazgeçmeyin” şeklinde konuştu. Silivri Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Ömer Sebahattin Çetin söyleşi sonunda Vartanyan’a çiçek, gümüş tabak ve Silivri’nin tarih kitaplarından hediye ederek Söyleşi Günleri’ne katıldığı için teşekkür etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.