enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5675
EURO
34,6955
ALTIN
2.503,75
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Belediye ve Esnaf Odası Girişimciler İçin Harekete Geçti

Belediye ve Esnaf Odası Girişimciler İçin Harekete Geçti
25.01.2016
113
A+
A-

Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın işbirliğiyle açılan Uygulamalı Girişimcilik Kursları ile bugüne kadar yüzlerce kişi sertifikalandırılarak, sıfır faizli destek kredisinden yararlanma imkânı yakaladı. Artan iş kurma talepleri üzerine harekete geçen Silivri Belediyesi ve Esnaf Odası, Girişimcilik Kurslarının yeni etabını başlatmaya hazırlanıyor.

7. ETAP GİRİŞİMCİLİK KURSU 29 ŞUBAT’TA BAŞLIYOR
Konu hakkında bilgi veren Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi Sorumlusu Orhan Öpçin: “Son zamanlarda artan iş kurma talepleri ile birlikte KOSGEB’in iş kurma destekleri de artarak, hibe miktarı 50.000 TL’ye ve faizsiz kredi miktarı 100.000 TL’ye yükseltildi. Girişimcilik Kursunu tamamlayan girişimci adaylarının, başvurularının karşılanma oranı da aynı oranda yükseldi. Talep karşısında belediyemiz ile esnaf odası 7. Etap Girişimcilik Kursunu 29 Şubat’ta başlatıyor. Katılmak isteyenler Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ve Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na kayıt yaptırabilir, ayrıntılı bilgi alabilirler” dedi. Başvurularda 18 yaşını tamamlamış olma, en az ilköğretim mezunu olma ve kurumca düzenlenen girişimcilik eğitimine daha önce katılmamış olma şartları aranıyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.