enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3565
EURO
34,4292
ALTIN
2.435,74
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
16°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇORLU TSO HEYETİ ELAZIĞ ZİYARETLERİNİ TAMAMLADI!

ÇORLU TSO HEYETİ ELAZIĞ ZİYARETLERİNİ TAMAMLADI!
27.09.2021
134
A+
A-

2019 yılında Elazığ TSO ile “Kardeş Oda Protokolü” imzalayan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzetin Volkan başkanlığındaki Çorlu TSO heyetini ağırlayan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile her iki Odanın profesyonelleri akreditasyon değerlendirme ve kıyaslama çalışması gerçekleştirdi.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri 3 gün süren Elazğ programı gerçekleştirdi. 2019 yılında kardeş oda olan Çorlu TSO ve Elazığ TSO heyetleri akreditasyon değerlendirme ve kıyaslama çalışması gerçekleştirdi.

ÇORLU TSO İLE ÇOK ÖNEMLİ PROJELERE BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ TSO ve İl ekonomi ve sanayisi hakkında bilgiler vererek, “Kardeş oda protokolünü 2019 yılında Elazığ TSO heyeti olarak ziyaret ettiğimiz Çorlu’da imzaladığımız kardeş odamız Çorlu TSO Başkan ve heyetini bugün ilimizde ve Odamızda ağırlamaktan çok büyük bir mutluluk duymaktayım. Çorlu TSO heyetiyle OSB’lerimizi, turizm mekanlarımızı, tarım ve hayvancılık alanlarını, su ürünleri potansiyelimiz olan Keban’ı ziyaret ederek ilimizin her alanı hakkında detaylı bilgilendirmeler yapacağız. Bugün yaklaşık iki saat sürecek olan ve profesyonellerimizin de katılımı ile akreditasyon değerlendirmesini gerçekleştirerek her iki odanın karşılıklı iyi uygulamalarını değerlendirerek birbirimizden istifade edeceğiz. Son derece yararlı olacak olan bu toplantı sonrasında ise işletme ziyaretlerimiz olacak. Ben Sayın Başkanımız şahsında tüm Çorlu TSO heyetine hoş geldiniz diyor, Elazığ programının her iki odaya da katkı sağlamasını temenni ediyorum.”dedi.

ELAZIĞ TSO HİZMET VE ÇALIŞMALARINI HAYRANLIKLA TAKİP EDİYORUZ!

Akreditasyon değerlendirme toplantısı öncesinde bir değerlendirmede bulunan Çorlu TSO Başkanı İzzet Volkan’da değerlendirmesinde Elazığ TSO’nun hem deprem sonrası hem de pandemi sürecindeki girişimlerini hayranlıkla takip ettiklerini ifade etti. Volkan konuşmasında, “Sayın Başkanımız Asilhan Arslan ile TOBB çatısı altında ICC gibi üç ayrı önemli çalışma heyetinde birlikte görev yapıyoruz. Hem oradaki yakın işbirliğimiz hem de her iki Odamızın birlikte yakaladıkları uyum her iki oda açısından da çok değerli olmuştur. Son olarak müşterek hazırladığımız AB Projemiz ön elemeyi geçti. İnşallah neticelenir ise hem Elazığ hem de Çorlu iş dünyası için özellikle ara eleman hususunda önemli bir çalışmayı müşterek yürüteceğiz. Asilhan Başkanımızın da altını çizdiği gibi Akreditasyon sistemi içerisinde her iki oda da çok önemli işler yapıyor. Karşılıklı olarak deneyim paylaşımları bizlere değer katacaktır. Deprem sürecinde her zaman Sayın Başkanımızın ve Elazığ’ın yanın da yer aldık. Sonrasında başlayan pandemi ile birlikte çok önce planladığımız Elazığ ziyaretini maalesef hep ertelemek zorunda kaldık. Nasip bugüneymiş. Ben son derece keyifli ve yararlı geçeceğine inandığım Elazığ programı için bizlere gönlünü açan tüm Elazığ TSO Yönetimine ve Profesyonellerine sonsuz teşekkür ediyor, Elazığ iş dünyası ve tüm halkına bir kez daha deprem felaketi nedeniyle başsağlığı ve geçmiş olsun mesajlarımı sunuyorum.”ifadelerini kullandı.

Kaynak: Tutku AKBAŞ

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.