enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5544
EURO
34,9322
ALTIN
2.444,12
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇORLU’DA UZUN ZAMAN SONRA İLK TRAŞLAR YAPILDI

ÇORLU’DA UZUN ZAMAN SONRA İLK TRAŞLAR YAPILDI
11.05.2020
128
A+
A-

Koronavirüs ile mücadele kapsamında 25 Mart tarihinde kapatılan berber, kuaför ve güzellik merkezleri bu sabah itibarıyla yeniden hizmet vermeye başladı.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında ülke genelinde kapatılan berber, kuaför ve güzellik merkezleri, 11 Mayıs Pazartesi günü itibariyle yeniden hizmet vermeye başladı. Berber, kuaför ve güzellik merkezlerinin yeniden açılmasının ardından ise uzun zamandır tıraş olmayan vatandaşlar berberlere saç kesimleri için randevu talep etmeye başladı.

İŞ YERİMİZİ STERİLİZE ETTİK
İlçede berberlik yapan Seçkin Avcı, “Bugün önlemlerimizi alarak faaliyetlerimize başladık. Eskiye göre baya bir değişiklik olacak, sıkıntılarımızda olacak ama insan sağlığı bizim sağlığımız her şeyden önce geliyor. Tedbirlerimizi aldık. Havlularımız, önlüklerimiz tek kullanımlık oldu. Bütün dükkanımızı sterilize yaptık. Her müşteri sonrası sterilize yapıyoruz. Hayırlı olsun inşallah.”ifadelerini kullandı.

MÜŞTERİLER DE MEMNUN
Berber dükkanına traş olmaya gelen vatandaşlar da uzun zaman sonra açılan berberlerini arayarak randevu aldıklarını ve yeniden traş oldukları için mutlu olduklarını ifade etti.

REKLAM ALANI