enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3717
EURO
34,9902
ALTIN
2.326,00
BIST
9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İngiltere’de Türk kredi kartları kullanıma kapatıldı

İngiltere’de Türk kredi kartları kullanıma kapatıldı
18.12.2021
176
A+
A-

Türkiye’de yaşanan ekonomik krizin ardından İngiltere’de Türk kredi kartları ile ödeme yapılamadığı ortaya çıktı.

Türkiye’de yaşanan büyük ekonomik kriz ile alakalı bir kötü haber de İngiltere’den geldi. Yaşanan ekonomik kriz sadece Türkiye’de yaşanan vatandaşları zor duruma sokmadı.

İlk olarak 22. Dönem AKP eski Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez, durum ile ilgili bilgi verdi.

Çömez, resmi sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı paylaşımda, ‘Korkunç bir haber. Birleşik Krallık’ta bugün itibarı ile Türk kredi kartları ile ödeme yapılamıyor. Açıklamada ise Türkiye kara listede deniyor. Yurt dışına çıkacaklar lütfen dikkat etsin’ ifadelerini kullandı.

Çömez, bu paylaşımı aşağıdaki fotoğraf ile belgelendirdi:

Çömez’in açıklamalarına ek olarak yeni bir bilgi ise 23. Dönem Elazığ Milletvekili Feyzi İşbaşaran’dan geldi. Başaran, aynı olayın kendisinin de yaşadığını belirterek, ‘Bunu söylediler. Geçen gün L’eto Cafe’de denemek için Türk Bankası kredi kartımla hesap ödemek istedim ve aynısını yaşadım.

Garsona nedenini sordum, ‘Bilmiyoruz, bize pos makinası veren bankanın talimatı böyle. Sonra da bana ‘Ülkenizde bir şey mi oldu?’ dedi’ açıklamalarını yaptı.

Kaynak: https://www.durumgazetesi.com.tr/

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.