enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4390
EURO
34,7386
ALTIN
2.446,03
BIST
9.909,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri EXPO – Kariyer Günlerinin Açılışı Yapıldı

Silivri EXPO – Kariyer Günlerinin Açılışı Yapıldı
25.08.2015
84
A+
A-

Silivri Belediyesi ilçede gerçekleştirdiği ilklerden biri olan Kariyer Günleri’ni, bu yıl Silivri Expo adı altında geniş kapsamlı şekilde organize etti. 27-28-29 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek fuarın açılış kurdelesini İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçivan, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş kesti. İlçedeki iş potansiyellerini ve kariyer fırsatlarını bir araya getiren Silivri Belediyesi, Kariyer Günleri’nde iş arayanlar ve yeni mezunları bölgede aktif faaliyette bulunan fabrika sahipleri ile buluşturdu.

IŞIKLAR’DAN FUAR MERKEZİ MÜJDESİ

Silivri’de yapılan bu işbirliği çalışmasının gurur verici olduğunu ifade eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Gençlerimizin önünü açmak ve geleceklerine ışık tutmak adına bu projeyi hayata geçirdik. Geldiğimiz nokta gurur verici; sanayicisiyle, işçisiyle, eğitimi ile hocalarıyla bir araya gelerek yarına dönük bir proje oluşturmaya çalıştık. İşsiz vatandaşlarımızla iş arayan hemşerilerimizi buluşturduk. Silivri EXPO- Kariyer Günlerini ilerleyen yıllarda daha da kurumsallaştırmayı hedefliyoruz” dedi. Silivri’de fuar merkezi ihtiyacının bu etkinlikle daha da hissedildiğinin altını çizen Işıklar, Türkiye’nin en büyük fuar merkezinin Silivri’de olacağını söyleyerek çalışmaların en yakın sürede başlayacağını müjdeledi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.