enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5191
EURO
34,7972
ALTIN
2.420,37
BIST
9.719,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

14 Şubat’a Yalnız Girenlere ‘Teselli Panosu’

14 Şubat’a Yalnız Girenlere ‘Teselli Panosu’
15.02.2017
116
A+
A-

Edirne’de 14 Şubat Sevgililer Günü’ne yalnız girenler için hazırlanan fotoğraf panosu, sevgilisi ya da eşi olmayanlardan ilgi gördü.

Saraçlar Caddesi’nde Edirne Belediyesince düzenlenen organizasyonun bir bölümünde fotoğraf alanları da oluşturuldu.

Panolardan ikisi 14 Şubat Sevgililer Günü’ne yalnız girenler için ayrıldı. “Teselli panoları” olarak anılan biri erkekler diğeri de kadınlar için hazırlanan panolardaki boşluklara kafalarını yerleştiren kadın ve erkekler, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Trakya Üniversitesi öğrencisi Merve Bektaş (20), günümüz şartlarında gerçek sevgiyi bulmanın zor olduğunu savundu.

Sevgilisi olmayanlar için hazırlanan panoların dikkati çekici olduğunu belirten Bektaş, “Ben bugünün hayatımda hatıra kalması için fotoğraf çektirdim. Gördüğüm kadarıyla sevgilisi olmayan birçok insan var, onlar da benim gibi panolara ilgi gösterip fotoğraf çektiriyor. Etkinlik alanı çok yoğun ve panolarda sıra oluşuyor. Sevgilisi olmayanların da sevgililer günü kutlu olsun” diye konuştu.

Sevgilisizler Günü de olmalı

Oğulcan Gökçe (19) ise çiftlerin Sevgililer Günü dolayısıyla birbirleriyle fotoğraf çektirdiğini, kendisinin de fotoğraf panosunda teselli bulduğunu ifade etti.

Dünyada Sevgilisizler Günü’nün de kutlanması gerektiğini ifade eden Gökçe, sevginin bir günle sınırlı olmadığını, seven insanın her gün sevmesi gerektiğini kaydetti.

Romanlardan renkli kutlama

Bu arada, kutlama alanına pullu kırmızı elbisesi ve kırmızı fötr şapkasıyla saksafon ve davulla çalınan müzik eşliğinde Roman Çeribaşı Fikri Ocak ve ekibi de geldi.

Alandakilere dans gösterisi sunan Ocak’a vatandaşlar da eşlik etti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.