enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3766
EURO
35,0173
ALTIN
2.325,42
BIST
9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Akgün: “2017 Hepimiz İçin Umut Yılı Olsun”

Akgün: “2017 Hepimiz İçin Umut Yılı Olsun”
29.12.2016
120
A+
A-

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 2016 yılının Türkiye açısından çok üzücü ve sıkıntılı bir yıl olduğunu belirterek, “2017 yılı, tüm olumsuzlukların geride kaldığı umut dolu bir yıl olsun” dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 2017 yılına ilişkin mesaj yayınlandı. Başkan Akgün mesajında, “2016 hepimiz açısından çok üzücü ve zor bir yıl olmakla birlikte, yüce Türk milletinin demokrasiye bağlılığını tarih önünde ispatladığı, demokrasi savaşı verdiği bir yıl olmuştur. Bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yıla giriyoruz. 2017’nin öncelikle ülkemizde barış ve huzurun hakim olduğu bir yıl olmasını yüce Allah’tan diliyorum. ve yeni yılda tüm ulusumuza, tüm insanlığa, tüm dünyaya barış, sevgi ve mutluluklar diliyorum. Herkes için umut dolu bir yıl olsun. Ayrıca yaşanan terör olaylarında ve vatan savunmasında yaşamını yitiren şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.