enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5059
EURO
34,9169
ALTIN
2.447,53
BIST
9.711,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Alatepe, “Halk benim birinci önceliğim”

Alatepe, “Halk benim birinci önceliğim”
A+
A-

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe merkezi Esenyurt ‘ta bulunan İstanbul Ordu Akkuşlular Derneğinde çay sohbetine katılım sağladı.

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe merkezi Esenyurt ‘ta bulunan İstanbul Ordu Akkuşlular Derneğinde çay sohbetine katılım sağladı. Akkuşluların yoğun katılımıyla gerçekleşen sohbete Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, İstanbul Ordu Akkuşlular Dernek Başkanı Erol Savaş, Belediye Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş, Avukat Kadir Çakır, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda dernek üyeleri katılım sağladı. Programda açılış konuşmasını yaparak duygu ve düşüncelerini ifade eden Dernek Başkanı Erol Savaş şunları ifade etti; “Bizlere ne görev düşüyorsa yapacağız” “Sayın Belediye Başkanımız Ali Murat Alatepe’ye yeni görevinde başarılar diliyorum” diyen İstanbul Akkuşlular Dernek Başkanı Erol Savaş; “ Belediye başkanımızla meclis üyesi iken birçok görevde bulunduk ve yol yürüdük. İnşallah bundan sonra da bizlere görev düşüyorsa, yapacak ve çok daha uzun bir yol kat edeceğiz. Ben katılımlarından dolayı şahsım ve hemşerilerim adına Belediye Başkanımız Ali Murat Alatepe’ye çok teşekkür ediyorum” dedi. “Yolumuz meşakkatli ve çetin değil, yolumuz sadece sevgiden geçiyor” “Biz ne olursa olsun hep bir arada olmalı ve memleket olarak birbirimizi hiçbir zaman ayrıştırmamalıyız” diyen Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe; “ Önümüzdeki süreçte İlçemiz Esenyurt ‘ta stratejik düşünce platformu kuracağız. Bu platforma Ordulu kardeşim, Diyarbakırlı kardeşimle, Niğdeli kardeşim, Edirneli kardeşim ve ülkemizin tüm illerine mensup kardeşlerimizle birlikte çalışacağız. Esenyurt ’un ne problemi varsa el ele verecek ve hep beraber çözeceğiz. Siyasete girdiğimden bu yana benim işim halkla ve halk benim birinci önceliğim olmuştur. Onun için halk yoksa hakta yoktur. O halka, hakkını vermezsek haksızlık yapmış oluruz. Yolumuz meşakkatli ve çetin değil, sadece sevgiden geçiyor ve bu sevgi de hepimizde var” ifadeleri kullandı.

Kaynak:onnumarahaber.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.