enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3687
EURO
34,9670
ALTIN
2.325,46
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Aleviler “Neden HAYIR?” dediklerini anlattı

03.04.2017
113
A+
A-

Alevi Kültür Dernekleri Silivri Şube ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şubesi tarafından tertiplenen “Neden HAYIR?” paneli dün akşam Ünsal Düğün Salonu’nda geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu Alevi Kültür Dernekleri Başkan Yardımcısı Özgün Deniz Gündüz’ün, modaretörlüğünü Silivri Belediyesi eski Başkanı Selami Değirmenci’nin yaptığı panele konuşmacı olarak da Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri Ali Şeker ile Candan Yüceer, Araştırmacı Yazar Necdet Saraç katıldı.

Açılış konuşmalarını Alevi Kültür Dernekleri Silivri Şube Başkanı Coşkun Aksoy ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şubesi Başkanı Abdullah Kaya gerçekleştirdi. Açılış konuşmalarının ardından modaretör Selami Değirmenci, konuşmacıların özgeçmişlerini okuyarak sahnedeki yerlerine davet etti. Her üç konuşmacı da katılımcılara tanıtıldıktan sonra yaklaşık 20’şer dakikalık konuşma süreleri ile panele katılan Alevilere “Neden HAYIR?” denmesi gerektiğini anlattılar.

Konuşmaların arından soru cevap kısmına geçilirken, panelin sonunda milletvekilleri Yüceer ve Şeker’e büyük ilgi vardı. Vatandaşlarla sohbet eden ve hatıra fotoğrafı çektiren milletvekilleri daha sonra ilçeden ayrıldı.

Eyüp Can BALABAN

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.