enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Avcılar, Feriköy’e bilendi…

Avcılar, Feriköy’e bilendi…
06.01.2017
137
A+
A-

Süper Amatör Küme ekiplerinden Avcılar Belediyespor’da varsa yoksa Feriköy maçı.

Hafta sonunda rakibi ligden çekildiği için hükmen kazanacak olan Sarı Siyahlılar ligin son haftasında oynayacağı Feriköy maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam etti. Oldukça neşeli geçen çalışmada futbolcuların da tabiri caizse istim üstünde olduğu kaydedildi. Feriköy maçına kadar transfer defterini donduran, sadece Feriköy maçına odaklanan Avcılar Belediyespor yönetiminin de maçın kazanılması ve Play Off’un gelmesi halinde ise şu ana kadar ön anlaşma sağladığı oyuncuları resmen kadrosuna katacağı ifade edildi.

Cezası dolan Anthony’in de Feriköy maçında takıma katılacak olması teknik direktör Tekin Öcal’ın elini güçlendirirken genel kaptan Dursun Güven de final maçı öncesi transferle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Güven “Şu anda her şeyimizi Feriköy maçına endeksledik. Galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz. Sağımıza, solumuza bakmadan tek hedefimiz galibiyet. Transfer görüşmelerine de başladık. Ama gizli tutuyoruz. Zamanı geldiğinde açıklayacağız.” ifadesini kullandı.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.