enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5433
EURO
34,9809
ALTIN
2.418,96
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Avcılar Yeniden Doğdu: 2-1

Avcılar Yeniden Doğdu: 2-1
02.01.2017
124
A+
A-

Süper Amatör Küme 8.Grupta geçtiğimiz hafta deplasmanda Siirt İstanbul’la 1-1 berabere kalarak büyük bir fırsat tepen Avcılar Belediyespor, sahasında seyircisiz olarak çıktığı maçta Bağlarbaşı’nı 2-1 mağlup ederek ipleri yeniden eline aldı.

Hem lider Feriköy’ün hem de Beykoz 1908’in haftayı 1’er puan kaybetmesiyle avantajlı duruma geçen Avcılar Belediyespor, Bağlarbaşı önünde de hesabını kendisi keserek ilk iki için iddialı duruma geldi. Rakipleriyle puan farkını indiren, haftaya Öznakkaş ligden çekildiği için 3 puanı cebine koyan Sarı Siyahlılar son hafta sahasında ağırlayacağı Feriköy’ü beklemeye başladı.

Avcılar Atatürk Stadı’nda oynanan maç tam bir taktik savaşına sahne oldu. Sarı Siyahlılar 29. dakikada kalesinde gördüğü golle maça adeta soğuk duş yaşayarak başladı. Çabuk toparlanan ev sahibi ekip 39. dakikada Gökhan’ın attığı golle 1-1 beraberliği sağladı. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. İkinci yarıya da hızlı giren Avcılar Belediyesopr 51. dakikada Vedat Erim’in penaltıdan kaydettiği golle 2-1 öne geçti. Golden sonra bir daha oyunun kontrolünü elinden bırakmayan Sarı Siyahlılar 90 dakika sonunda sahadan istediğini alarak ayrılan taraf oldu.
Avcılar Belediyespor bu sonuçla puan farkını lider Feriköy’le 3’e, ikinci Beykoz 1908’le de 2’ye indirmiş oldu. Sarı siyahlılar sezonun son haftasında sahasında ağırlayacağı Feriköy’le ilk maçta berabere kaldığı için son maçı kazanması halinde diğer maçların sonucuna bakmadan gruptan ilk iki içinde çıkmayı garantileyecek.
Fotoğraf: ERHAN AKTAŞ

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.