enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9616
ALTIN
2.325,62
BIST
9.075,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Bakan Müezzinoğlu, Biga’da İşçilerle Buluştu.

Bakan Müezzinoğlu, Biga’da İşçilerle Buluştu.
MOBİL REKLAM ALANI
08.04.2017
99
A+
A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çanakkale’nin Biga ilçesinde işçilerle bir araya geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çanakkale’nin Biga ilçesinde işçilerle bir araya geldi.

Bakan Müezzinoğlu’nu Biga’da Doğtaş Holding Yönetim Kurulu üyesi Şadan Doğan karşıladı. İşçilerle bir araya gelen Müezzinoğlu yaptığı konuşmada, “Burada sizlerle çalışan ve çalıştıran, işveren ve işçi kardeşlerim sendikası ile birlikte huzurlu ve mutlu, geleceğe umutla bakan gözlerle göz göze gelmekten mutlu oldum. Bir taraftan alın teri, bir taraftan akıl teri birlikte üretelim, birlikte Türkiye’yi dünya ile yarıştıralım. Türkiye ne kadar çok üretirse alın ve akıl terini ne kadar birlikte sağlıklı yürütebilirse burada istikrarı ve güveni ne kadar güçlü başarabilirse Türkiye’yi Atatürk’ün bize vasiyet olarak söylediği muhasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkartır, hedefe ancak bu şekilde ulaşabiliriz. Doğtaş olarak büyük bir ailesiniz. Birlikte büyük hedeflere yürüyebilmek için iki kelimeye ihtiyaç vardır. İstikrar ve güven. Güven büyürse sermaye büyür. İstikrar ise güvenin en önemli ayağı. Bir ülkede istikrarlı büyüme varsa orada hızla büyüme ve gelişme vardır. Ülke olarak son 60 yılda zaman zaman istikrarlı hedefleri yakaladık, hızla büyüdük. Ama bir dönem krizler geldi hızla krizleri yaşadık ve ekonomiyi hızla zora girdi, borçlarımız arttı. Borç bulmakta zorlandık. IMF’nin önünde dilenci gibi kaldık. 2002 yılından bu yana istikrar arttı. İstiyoruz ki millet adına yönetimler istikrarlı olsun. İstiyoruz ki, millete arka plandan tuzaklar kurularak bedel ödetilmez. Bu milleti merkeze alalım. Millet egemenliğin kayıtsız şartsız milletindir ve millet adına güçlü bir sistem olsun. 16 Nisan’da sandığa gideceksiniz. Elinizi vicdanınıza koyup aklınızla analiz edeceksiniz. ‘Bu sistem beni güçlü kılıyor mu, milleti merkeze alıyor mu, milletin hak ve hukukunu koruyan güçlü bir sistem mi?’ Biz diyoruz ki; 16 Nisan’dan sonra esas güç millet olacak. Doğtaş bunlara evet diyor mu?” diye konuştu.

Müezzinoğlu daha sonra işçilerle birlikte fotoğraf çektirdi. Bakan Müezzinoğlu, daha sonra Çan caddesi üzerinde bulunan esnaflarla görüştü.

MOBİL REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.