enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5286
EURO
34,9326
ALTIN
2.438,75
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Barlas, “CHP,Silivri halkından ve Kara yollarından özür dilemelidir.”

Barlas, “CHP,Silivri halkından ve Kara yollarından özür dilemelidir.”
A+
A-

AK Parti Silivri ve İBB Meclis Üyesi Sami Barlas, CHP Silivri İlçe Örgütü’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği paylaşım ile alakalı bir açıklama yayınladı.

AK Parti Silivri ve İBB Meclis Üyesi Sami Barlas, CHP Silivri İlçe Örgütü’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği paylaşım ile alakalı bir açıklama yayınladı. Barlas’ın açıklaması şu şekilde oluştu; “SİLİVRİ KAMUOYUNA DUYURULUR Değerli hemşerilerimiz; İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve bir süredir imalatı duran KİPA AVM önündeki asansörlü üst geçit projesi ile ilgili CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen ve Belediye Meclis Üyelerinin “KARAYOLLARI ÜST GEÇİT İMALATINI ENGELLİYOR” şeklinde yaptığı açıklamalar tamamen asılsız ve iftira niteliği taşımaktadır.

KİPA AVM önü asansörlü üst geçidin protokolü için yüklenici firma Karayollarına 24. 08. 2020 tarihinde müracaat yapmıştır. Hatta bu başvuru, CHP gurubunun “engelleme yapılıyor” açıklamasında bulunduğu tarihten birkaç gün sonra yapılmıştır. Yani karayollarına başvuru yapmayı unuttukları gibi bir de utanmadan Karayolları nezdinde devletimizi sözde engelleme yapmakla suçlamışlardır. Ayrıca Karayollarının bile proje statiklerinin onayını Üniversite ve mühendisler odasına onaylattığı bir dönemde yüklenici firmanın projeyi kendisinin imzalaması bile 2. derece deprem bölgesinde olan Silivri İlçemize yapılmış büyük bir ihmaldir. Kısacası CHP İlçe Başkanı ve meclis üyelerinin dediği gibi “Karayolları imalatı engelleniyor” söylemi tamamen yanlış ve kamuoyunu yanılgıya uğratmaktan başka bir şey değildir.  AK Parti’nin ve AK Parti Hükümetinin hizmet anlayışında engelleme yoktur. AK Parti 18 yıldırır tüm engellere rağmen milletine hizmet etmeye devam etmektedir.  Eğer bir engelleme arayacaklarsa kendi partileri olan CHP’nin geçmişine bakmaları yeterli olacaktır. Başta Kanal İstanbul olmak üzere Türkiye’nin gücüne güç katacak birçok vizyon projeye sırf siyasi emelleri uğruna nasıl karşı çıktıklarını “İstemzük” anlayışı ile ulusal ve yerel birçok projeyi nasıl engellemeye kalkıştıklarını hepimiz biliyoruz.  İş bilmez bir tutumla, içi boş iddia ve iftiralarla, görsel şovlarla Silivri halkını kandıramazsınız. Dolayısı ile Silivri CHP İlçe örgütünün yaptığı asılsız iddiaları kınıyor, Silivri halkından ve Karayolları yetkililerinden özür dilemeye davet ediyoruz. Saygılarımızla…”
Kaynak: https://www.gazetesilivri.com/

REKLAM ALANI