enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5098
EURO
34,9316
ALTIN
2.439,45
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Akgün, İbrahim Erkal’ı Hastanede Ziyaret Etti

Başkan Akgün, İbrahim Erkal’ı Hastanede Ziyaret Etti
12.04.2017
112
A+
A-

Evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması geçirdiği anlaşılan ünlü sanatçı  İbrahim Erkal’ın ameliyatı devam ederken sevenleri hastaneye akın etti.

İbrahim Erkal’ın yeğeniyle evli olduğunu belirterek “O bizim damadımız” diyen,  Büyükçekmece Belediye Başkanı  Hasan Akgün, sanatçının durumu hakkında bilgiler verdi. Ünlü sanatçı  İbrahim Erkal, gece  Maltepe Başıbüyük’te bulunan evinin otoparkında baygın halde bulunmuş, sitenin güvenlik görevlisinin haber vermesi üzerine hastaneye kaldırılmıştı. Beyin kanaması geçirdiği anlaşılan ünlü sanatçı  Liv Hospital hastanesinde ameliyata alındı. On gün önce bir kız çocuğunun dünyaya geldiği öğrenilen 3 çocuk babası  İbrahim Erkal’ın ameliyatı devam ederken sevenleri hastaneye akın etti. Sanatçının yakın dostları ve sanat camiasından bir çok kişi hastaneye gelerek Erkal’ın ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.İbrahim Erkal’ın yeğeniyle evli olduğunu belirterek “O bizim damadımız” diyen,  Büyükçekmece Belediye Başkanı  Hasan Akgün sanatçıyı hastanede ziyaret etti. Olayın nasıl gerçekleştiğini anlatan Başkan Akgün, sanatçının durumu hakkında bilgi verdi.Sanatçının ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Akgün, ” İbrahim Erkal sanatçı olduğu günden beri dostum uzun soluklu bir belediye başkanı olduğum için bütün sosyal kültürel faaliyetlerimizde var. Daha sonrada ağabeyimin kızıyla evlendi. Damadımız oldu. Çok kıymetli bir kardeşimizdir Allah şifa verecektir inşallah. Olayı biliyorsunuz dün akşam saat 01.00 sularında gece eve giriş yapıyor. Güvenlik kayıtlarında bu gözüküyor. Güvenlik yaptıktan sonra giriş saatinden 1 saat 15 dakika sonra komşusu yerde yattığını görüyor. 1 saat 15 dakika öyle yerde baygın olarak yatıyor. Yüksek tansiyonu olduğu için arabadan çıktıktan sonra iki buçuk metre ileride düşüyor ve kafasını duvara vuruyor. Beyin kanaması geçirdi kesin. Şuanda ameliyat devam ediyor. Allah inşallah önce çoluk çocuğuna sonra bizlere bağışlasın diye dua ediyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.