enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3867
EURO
35,0622
ALTIN
2.325,73
BIST
9.112,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Her Gün Bir Mahallede Halkla Birlikte

Başkan Her Gün Bir Mahallede Halkla Birlikte
19.02.2016
139
A+
A-

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, yerinde yönetim anlayışıyla her gün bir mahallede gerçekleştirdiği saha çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Dr. Toprak, Üniversite, ve Firuzköy, Gümüşpala ve Mustafa Kemal Paşa Mahallelerinde esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi,  mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

 

Avcılar’da Yerinde Yönetim

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, saha çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Dr. Handan Toprak, her gün bir mahallede gerçekleştirdiği saha çalışmalarına Üniversite ve Firuzköy Mahallerinde devam etti. Üniversite Mahalle Muhtarı Gülten Ekici,  Firuzköy Mahalle Muhtarı Meral Akverdi, Gümüşpala Mahalle Muhtarı Ali Çiftçi ve Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Mustafa Topçu’yu ziyaret eden Başkan Dr. Handan Toprak, muhtarlarla mahalle sakinlerinin taleplerini değerlendirerek, mahallelerde yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin bilgisini paylaştı.  Gümüşpala Ömer Seyfettin İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Dr. Handan Toprak, okul müdürü ve öğretmenlerle görüşerek, öğrencilerle sohbet etti.

 

Halkla Birlikte Halkın Sesine Kulak Verecek

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, mahalle gezilerinde esnafları ziyaret ederek vatandaşları dinledi. Esnaflara bol kazanç dileklerinde bulunan Başkan Dr. Handan Toprak esnaf ve vatandaşlara Avcılar Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri anlattı.

Başkan Dr. Handan Toprak, misafirperverliklerinden dolayı mahalle muhtarları, bölge esnafı ve vatandaşlara teşekkür ettiğini belirterek, “Yerinde yönetim anlayışımızla, halka yakın, halktan kopmayan ve halkın sesine kulak veren bir belediyecilik yapacağımızı daha önce belirtmiştik. Her gün bir mahallede gerçekleştirdiğimiz saha çalışmalarımızda bunun gereğini yerine getiriyoruz. Hem hemşehrilerimizin istek ve önerilerini dinliyor, hem de sunduğumuz hizmetlerin bilgisini birinci ağızdan kendileriyle paylaşıyoruz” dedi.

 

Her Zaman Avcılarlıların Yanındayız

Sorunları yerinde görmenin önemine değinen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, her zaman Avcılarlıların yanında olduklarını söyledi. Avcılarlıların huzur ve barış içinde yaşamaları için çalıştıklarını belirten Başkan Dr. Toprak, “Avcılar’ı yaşanabilir bir ilçe yapmak, hemşehrilerimizin huzur ve güven içerisinde yaşamaları için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belirli bir program dahilinde her gün bir mahallede gerçekleştirdiğimiz saha çalışmalarımızla Avcılarlı hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

başkan hergün bir mahallede halkla birlikte (3) başkan hergün bir mahallede halkla birlikte (4) başkan hergün bir mahallede halkla birlikte (5) başkan hergün bir mahallede halkla birlikte (6) başkan hergün bir mahallede halkla birlikte (7) başkan hergün bir mahallede halkla birlikte (9) başkan hergün bir mahallede halkla birlikte (11) başkan hergün bir mahallede halkla birlikte (12) başkan hergün bir mahallede halkla birlikte (13) başkan hergün bir mahallede halkla birlikte (14) başkan hergün bir mahallede halkla birlikte (15) başkan hergün bir mahallede halkla birlikte (16)

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.