enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4790
EURO
34,9431
ALTIN
2.436,33
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Karadeniz, Gaziler ve Ailelerini Ağırladı

Karadeniz, Gaziler ve Ailelerini Ağırladı
20.09.2015
105
A+
A-

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ‘’Gaziler Günü’’ dolayısıyla düzenlenen yemekte, gaziler ve ailelerini ağırladı.

Küçükçekmece Nikah Sarayı’nda gerçekleştirilen yemeğe, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Başkan Karadeniz, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcısı Ali Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak, Garnizon komutanı Kurmay Albay Nurullah Zeki Atmaca, gaziler ve aileleri katıldı.

“HASSAS BİR DÖNEMDEYİZ”

Programda konuşan İlçe Kaymakamı Harun Kaya, Türkiye’nin hassas bir dönemden geçtiğine dikkat çekerek, “Şehit cenazelerinin yüreklerimizi yaktığı, dimağlarımızı dağladığı bir dönemdeyiz.  Gaziler gününü sizlerle daha coşkulu bir programla kutlamak isterdik. Ancak, buruğuz. Davetimize katıldığınız için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

“BAYRAMLARI KUTLUYORSAK, SİZLER SAYESİNDEDİR”

Başkan Karadeniz ise katılımcıların yaklaşmakta olan bayramını tebrik ederek,”Bu bayram buruk geçecek. Ülkemize ateş düşüyor. İçimiz yanıyor. Çok şükür ülkemizde bir duyarlılık var. Rabbim biran önce bu ateşi ülkemizden uzaklaştırsın. Ülkemize bu ateşi reva görenleri de kahr-u perişan etsin. Şehitlik vurgusu, bizim inancımızda bir teselli değildir. O bir inanç vesilesidir. ‘Onlara ölü demeyin, onlar diridir. Ancak siz bilmezsiniz’ buyuruyor, Rabbimiz. Biz onların ölmediğini biliyoruz. Daha yüzlerce şehide mal olsa bile bu ülkenin topraklarını kimseyi vermeyiz. Allah hepinizden razı olsun. Değerli gazilerimiz bu mertebeye ülkemiz için göstermiş olduğunuz gayretler neticesinde sahipsiniz. Bizler, bayramları sayenizde kutluyoruz. Biraz gülümsüyorsak, çocuklarımızın elinden rahatça tutuyorsak, canını vatan için feda etmek kararlılığını gösteren sizler sayesindedir. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi. Protokol üyeleri yemeğe katılan gazi ve aileleriyle yakından ilgilenip, sohbet ederek, beklenti ve taleplerini de dinledi.

Gaziler Yemek 1 Gaziler Yemek 2 Gaziler Yemek 3 Gaziler Yemek 4 Gaziler Yemek

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.